Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Kostky a kola
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Působivá stavebnice LEGO® Classic Kostky a kola (11014) je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají. Díky 9 originálním modelům na kolečkách a spoustě dalších kostek a dílků je zárukou nekonečného množství hodin kreativní zábavy pro holky, kluky,...

Téma Classic
Rok vydání 2021
od 4 let
Doporučená cena 1 229 Kč
Nedávno vyřazeno

Zakoupit stavebnici od 1 943 Kč

Zobrazit vše

Působivá stavebnice LEGO® Classic Kostky a kola (11014) je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají. Díky 9 originálním modelům na kolečkách a spoustě dalších kostek a dílků je zárukou nekonečného množství hodin kreativní zábavy pro holky, kluky, kamarády i celé rodiny.

Co najdete v krabici?
Všechno, co děti potřebují k tomu, aby si mohly postavit modely autíčka, vláčku, autobusu, robota, zebry na skateboardu, závoďáku, zajíčka na kolečkovém křesle, tahacího kačera a opice na banánu

Perfektní volba pro děti od 4 let
Tyto zábavné LEGO modely si děti doslova zamilují. A jelikož jsou ke každému k dispozici jednoduché návody a digitální pokyny, budou si moci radost ze sestavení vlastních LEGO hraček vychutnat i ti nejmenší stavitelé.

Pomáhá dětem rozvíjet klíčové životní dovednosti
Stavebnice LEGO Classic vkládají dětem do rukou nekonečné tvůrčí možnosti. Zároveň vedou k otevřenému hraní a rozvíjí u dětí kreativitu a jemné motorické dovednosti.

  • S 9 sestavitelnými modely a řadou barevných koleček, kostek a dílků si užijí hromadu tvořivé zábavy děti, kamarádi i celé rodiny.
  • Co najdou děti v krabici? Kostky a dílky k sestavení autíčka, vláčku, autobusu, robota, zebry na skateboardu, závoďáku, zajíčka na kolečkovém křesle, tahacího kačera a opice na banánu. K dispozici jsou i LEGO® kostky navíc.
  • Tato prémiová stavebnice překypuje kreativními herními nápady na obohacující stavění. Pro ještě větší porci zábavy můžou děti modely kombinovat s dalšími LEGO® sadami.
  • Sada Kostky a kola (11014) od LEGO® Classic představuje působivý dárek k jakékoliv příležitosti. Vhodné pro holky a kluky ve věku od 4 let.
  • Z 653 LEGO® dílků si děti mohou postavit, cokoliv je napadne.
  • V krabici najdete samostatné sáčky s LEGO® dílky k 1 nebo 2 modelům. Stačí otevřít sáček s kostkami a pustit se do stavění!
  • Obsahuje srozumitelný návod na stavění, se kterým si poradí děti od 4 let věku. Díky tomu i začínající stavitelé pocítit hrdost z dokončení LEGO modelů na vlastní pěst.
  • Sady LEGO® Classic dávají dětem do rukou spoustu nápadů a inspirace. Vedou k otevřenému hraní a podporují vývoj kreativního myšlení a jemných motorických dovedností.
  • Všechny LEGO® kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality, aby byla zajištěna maximální konzistentnost, kompatibilita a hlavně zábava při hraní.
  • LEGO® sady procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní normy.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
1 943 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!