Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Kostky kostky destičky
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Sada Kostky kostky destičky (11717) od LEGO® Classic je plná nápadů a inspirace. Tato stavebnice dětem hravou formou odemkne jejich kreativní potenciál a přispěje k rozvoji klíčových dovedností, které se jim budou v životě hodit. LEGO kostky ve všec...

Téma Classic
Rok vydání 2020
od 4 let
Doporučená cena 1 799 Kč

Sada Kostky kostky destičky (11717) od LEGO® Classic je plná nápadů a inspirace. Tato stavebnice dětem hravou formou odemkne jejich kreativní potenciál a přispěje k rozvoji klíčových dovedností, které se jim budou v životě hodit.

LEGO kostky ve všech barvách duhy
Díky spoustě nejrůznějších barev a dílků, včetně kol, oken, dveří, očí a také 4 podložek o rozměru 16 × 16 výstupků, si děti mohou postavit, cokoliv je napadne. Děti si s pomocí jednoduchých návodů můžou snadno postavit nejrůznějšímodely – žabku, pirátskou loď, slona nebo hrad... – a pak se pustit do stavění vlastních výtvorů. Podložky slouží k připevnění kostek pod jakýmkoliv úhlem, dokonce i vzhůru nohama, a zároveň umožňují snadné rozebírání a přenos modelů, které si rozhodně stojí za to vystavit.

Kreativní stavění plné nekonečných možností
Stavebnice LEGO Classic dětem otevírají svět nápadů a inspirace. Zábavné modely a jednoduché návody na stavění jim pomohou začít. Zatímco si budou užívat radost ze stavění vlastních výtvorů, nabydou dovedností, které jim vydrží po celý život.

  • Krabice se spoustou barevných LEGO® kostek, které jsou zárukou inspirativního a kreativního hraní, pro děti od 4 let. Díky jednoduchým modelům a nespočtu příležitostí k realizaci vlastních nápadů stavebnice přináší nikdy nekončící zábavu.
  • S LEGO® kostkami nejrůznějších barev, tvarů a velikostí, 4 podložkami na stavění o rozměrech 16 × 16 výstupků a jednoduchými návody na doporučené modely je tato kreativní stavebnice ideální pomůckou pro rozvoj dovedností, které dětem v životě přijdou vhod.
  • Děti si mohou postavit doporučené modely a hrát si s nimi (mimo jiné pirátskou loď, slona nebo hrad...) nebo dát prostor své představivosti a vytvořit si cokoliv vlastního. A pro ještě více herních možností lze sadu snadno kombinovat s dalšími LEGO® stavebnicemi.
  • Tato všestranná vzdělávací stavebnice představuje skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro holky a kluky od 4 let. Vynikající volba pro stavitele začátečníky i pro všechny, kdo chtějí rozšířit svou stávající LEGO® sbírku.
  • Stavebnice Kostky kostky destičky od LEGO® Classic představuje skvělý způsob, jak seznámit děti s tvůrčím stavěním. Díky 4 podložkám můžete stavět, hrát si s modely, umístit je na výstavku nebo si je vzít kamkoliv s sebou.
  • Hračka nevyžaduje baterie, takže zábava nebude mít konce! Nekonečné tvůrčí hraní je poháněno pouze dětskou představivostí. Tento způsob zábavy navíc podporuje rozvoj kritického myšlení, schopnost řešit problémy a poskytuje stavitelům pocit zadostiučinění ze sestavení vlastních hraček.
  • Otevřete krabici a bez prodlení vstupte do světa kreativity! Díky jednoduchému a přehlednému návodu si děti mohou okamžitě začít hrát. A jakmile se do toho pustí, zábava nebude brát konce.
  • Všechny sady LEGO® Classic překypují nápady a inspirací. Vzrušující mix kostek a dílků inspiruje k neomezenému hraní. Podpořit rozvoj dětské kreativity nebylo nikdy snazší a zábavnější.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší standardy – jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání i rozebírání.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!