Doplňky a minifigurky ze světa čar a kouzel
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Obohaťte stavebnice LEGO® Harry Potter™ svých dětí o minifigurky Harryho Pottera, pana Borgina a 2 kouzelníků, a navíc také o spoustu kouzelnických předmětů z filmů a doplněk odkazující na Brumbálovu armádu. Extra porce magie – Stavebnice Doplňky a ...

Téma Harry Potter
Rok vydání 2021
od 6 let
Doporučená cena 379 Kč

Stavebnice obsahuje 4 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 027 Kč

Zobrazit vše
Obohaťte stavebnice LEGO® Harry Potter™ svých dětí o minifigurky Harryho Pottera, pana Borgina a 2 kouzelníků, a navíc také o spoustu kouzelnických předmětů z filmů a doplněk odkazující na Brumbálovu armádu.
  • Extra porce magie – Stavebnice Doplňky a minifigurky ze světa čar a kouzel (40500) od LEGO® Harry Potter™ nabízí postavy a prvky z prostředí Bradavic, které si děti mohou přidat do stávajících sad LEGO Harry Potter.
  • Uhrančivé doplňky – Sada čítající 33 dílků obsahuje minifigurky Harryho Pottera, pana Borgina a 2 kouzelníků, sovu, stůl, soupis členů Brumbálovy armády, kyselé bonbóny, 2 hůlky, 2 kotlíky a sklenici na ingredience.
  • Univerzální dárek – Fanoušci stavebnic LEGO® a filmové ságyHarry Potter™ od 6 let mohou rozšířit své stávající sady LEGO Harry Potter o nové herní možnosti.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
1 027 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!