Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Stephaniin baletní boxík
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Vzbuďte u svých ratolestí vášeň k baletu prostřednictvím sady Stephaniin baletní boxík (41670). Uvnitř boxíku děti najdou LEGO® Friends minipanenku Stephanie a figurku králíčka v jedné ze čtyř barev. Jde o perfektní spontánní dárek pro malé tanečnice...

Téma Friends
Rok vydání 2021
od 6 let
Doporučená cena 249 Kč

Stavebnice obsahuje 1 minifigurku

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 410 Kč

Zobrazit vše

Vzbuďte u svých ratolestí vášeň k baletu prostřednictvím sady Stephaniin baletní boxík (41670). Uvnitř boxíku děti najdou LEGO® Friends minipanenku Stephanie a figurku králíčka v jedné ze čtyř barev. Jde o perfektní spontánní dárek pro malé tanečnice.

Skutečný svět v kostce
Děti si v rámci tohoto přenosného herního boxíku mohou s pomocí samolepek a nejrůznějších doplňků postavit skutečné baletní studio. Čeká na ně taneční zábradlí, piano, zrcadlo a těšit se mohou dokonce i na obraz Stephaniina baletního vzoru.

Mějte kamarády vždy po boku
Herní boxíky LEGO Friends představují ideální společníky na cesty. Všechny dílky lze k boxíku připevnit, takže už nehrozí, že by se dílky někam zatoulaly! Doma se tato sada z řady LEGO Friends bude skvěle vyjímat na výstavce díky stylovému provedení připomínajícímu elegantní batoh. Jde o ideální dárek pro děti, které ještě neměly tu čest seznámit se s LEGO stavebnicemi. Sestavení jednoduchých modelů je hračka, takže hraní může začít bez zbytečného čekání.

  • Udělejte z dlouhého cestování zábavu díky přenosné sadě Stephaniin baletní boxík (41670) od LEGO® Friends. Tato kompaktní hračka dětem umožní prožívat kouzlené příběhy v baletním studiu.
  • Obsahuje minipanenku a figurku králíčka v jedné ze čtyř barev. Děti navíc potěší řada kreativních doplňků, mezi kterými najdou taneční zábradlí, piano, zrcadlo, pohár nebo korunku.
  • Děti mohou prožívat nápadité herní chvíle u tanečního zábradlí nebo za pianem. Všechny dílky lze k boxíku připevnit, takže není potřeba se obávat jejich ztráty na cestách.
  • Půvabný kreativní dárek pro děti od 6 let, které si rády hrají se zvířátky. Jednoduché modely jsou branou do úžasného světa LEGO® stavebnic.
  • Boxík od LEGO® Friends měří přes 7 cm na výšku a 7 cm na šířku. Jelikož svým vzhledem připomíná batoh, určitě si děti tuto přenosnou sadu s radostí vystaví.
  • Vezměte své ratolesti na výlet do světa LEGO® Friends a navštivte městečko Heartlake – místo plné vzrušujícího a kreativního hraní, kde děti objeví postavy, které jsou stejné jako ony, a kde jsou všichni vítáni.
  • Kostky a dílky z této nové stavebnice splňují ty nejpřísnější standardy. Jsou kompatibilní a umožňují hladké spojování a rozebírání – a tak je tomu už od roku 1958.
  • Kostky a dílky použité ve stavebnicích LEGO® Friends jsou testovány na maximum a splňují ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
410 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!