Zápisník s elastickou gumičkou
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Zápisník s elastickou gumičkou od LEGO® DOTS nepochybně potěší všechny spisovatele i kutily. Tento stylový a funkční 96stránkový zápisník s měkkou vazbou obsahuje elastickou gumičku a posuvnou LEGO destičku o velikosti 4x4, která umožňuje jeho zavírá...

Téma Gear
Rok vydání 2021
Doporučená cena 449 Kč

Zakoupit stavebnici od 449 Kč

Zobrazit vše
Zápisník s elastickou gumičkou od LEGO® DOTS nepochybně potěší všechny spisovatele i kutily. Tento stylový a funkční 96stránkový zápisník s měkkou vazbou obsahuje elastickou gumičku a posuvnou LEGO destičku o velikosti 4x4, která umožňuje jeho zavírání. Díky 18 zdobítkům v odvážných barvách si ji navíc můžeš přizpůsobit podle sebe. Pokud si k zápisníku pořídíš i jednu z gelových propisek od LEGO DOTS (které se prodávají samostatně), můžeš se těšit na opravdu mimořádný prožitek z psaní. Perfektní dárek k narozeninám nebo Vánocům do každé domácnosti, kanceláře nebo třídy.
  • S tímto 96stránkovým linkovaným zápisníkem s měkkou vazbou a přizpůsobitelnou LEGO® DOTS destičkou o velikosti 4x4 LEGO fanoušci už nikdy na nic důlěžitého nezapomenou.
  • Součástí zápisníku je elastická gumička, díky níž zůstane zavřený, a také LEGO® destička o velikosti 4x4 pro jeho zajištění a 18 barevných DOTS dílků, s jejichž pomocí si děti nebo fanoušci mohou zápisník dozdobit.
  • Zápisník od LEGO® DOTS měří přes 21 cm na délku a 13 cm na šířku a bude se skvěle vyjímat na psacím stole doma, v kanceláři nebo ve škole.
  • Varování: Nebezpečí udávení z důvodu malých částí.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
lego.cz
není skladem
449 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!