Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Buldozer na staveništi
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Děti si jistě zamilují tuto sadu LEGO® City Buldozer na staveništi (60252). Obsahuje parádní buldozer s gumovými pásy a funkční radlicí, jeřáb s demoliční koulí, míchačku na beton a výstražnou ceduli – vše, co dítě potřebuje k tomu, aby si mohlo vych...

Téma City
Rok vydání 2020
od 4 let
Doporučená cena 499 Kč

Stavebnice obsahuje 2 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 400 Kč

Zobrazit vše
Děti si jistě zamilují tuto sadu LEGO® City Buldozer na staveništi (60252). Obsahuje parádní buldozer s gumovými pásy a funkční radlicí, jeřáb s demoliční koulí, míchačku na beton a výstražnou ceduli – vše, co dítě potřebuje k tomu, aby si mohlo vychutnávat hodiny kreativního hraní. Úžasná stavebnice pro děti Sada pro děti ve věku 4 a více let obsahuje jednoduchý návod v tištěné podobě a speciální kostku pro snadný začátek stavění. A díky bezplatné aplikaci LEGO Life pro chytré telefony a tablety mají děti přístup i k návodu Instructions PLUS – jedná se o interaktivní návod s úžasnými nástroji pro přiblížení a otáčení, se kterým si děti užijí při stavění LEGO sad ještě více zábavy. Kreativní svět LEGO City Sady LEGO City dětem umožní ponořit se do otevřených dobrodružství a scénářů odrážejících skutečný život. A s celou řadou realistických vozidel a strojů bohatých na různé funkce mohou děti popustit uzdu své fantazii!
  • Tato sada s buldozerem pro děti představuje ideální úvod do vzrušujícího světa LEGO® City. Skvěle se hodí pro děti ve věku 4 a více let a je navržená tak, aby podněcovala kreativní, nezávislé hraní na základě scénářů ze skutečného života.
  • Co vás čeká v krabici? Tato (60252) sada ze staveniště obsahuje buldozer s funkční radlicí, jeřáb s demoliční koulí, míchačku na beton, 2 minifigurky a mnohem víc. Stačí přidat špetku představivosti a zábava nikdy nekončí!
  • Děti mohou ohraničit staveniště cedulemi a kužely, rozhoupat demoliční kouli a rozbourat zeď, nabrat cihly buldozerem, roztočit míchačku na beton a mnohem víc – skvělý dárek pro děti, které si rády hrají.
  • LEGO® City sady pro děti ve věku od 4 let představují zábavný způsob, jak se děti mohou naučit stavět s LEGO kostkami. Prostřednictvím speciálních kostek a jednoduchých tištěných pokynů děti postupně získají sebevědomí a další schopnosti.
  • V sestaveném stavu měří stavební buldozer přes 8 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku, zatímco přívěs měří přes 4 cm na délku, 9 cm na výšku a 4 cm na šířku.
  • Nejsou zapotřebí žádné baterie – tuto stavebnici pohánějí malé děti s bohatou představivostí, takže hraní nestojí nic v cestě!
  • Pokyny k sestavení této sady pro děti od 4 let najdete v krabici. Nebo běžte na internet a stáhněte si pokyny Instructions PLUS, které jsou k dispozici v rámci aplikace LEGO® Life.
  • Sady od LEGO® City Skvělá vozidla pomáhají dětem s rozvojem fyzických dovedností a sebevědomí prostřednictvím budov s různými funkcemi, realistických vozidel a zábavných postav, které inspirují k otevřenému a nezávislému hraní.
  • LEGO® kostky jsou navrženy v souladu s těmi nejvyššími standardy, aby se zajistilo, že stavebnice od LEGO® City jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání.
  • U nás v LEGO Group důkladně testujeme LEGO® City sady, abychom zajistili, že každá z těchto jedinečných stavebnic splňuje ty nejvyšší globální standardy bezpečnosti a kvality.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
1 747 Kč
Našli jsme 4 nabídky z bazarů
aukro.cz
-20%
Použíté
Aukce
od 400 Kč
bazos.cz
500 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!