Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Stará rybářska bárka
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Dopřejte svým malým stavitelům napínavé dobrodružství se sadou LEGO® Hidden Side™ 70419 Stará rybářská bárka. Tato úžasná sada kombinuje sestavitelný LEGO model a aplikaci pro děti, se kterou si užijí plně interaktivní herní zážitek. Stáhni si aplika...

Téma Hidden Side
Rok vydání 2019
od 7 let
Doporučená cena 799 Kč

Stavebnice obsahuje 4 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 600 Kč

Zobrazit vše

Dopřejte svým malým stavitelům napínavé dobrodružství se sadou LEGO® Hidden Side™ 70419 Stará rybářská bárka. Tato úžasná sada kombinuje sestavitelný LEGO model a aplikaci pro děti, se kterou si užijí plně interaktivní herní zážitek. Stáhni si aplikaci, naskenuj model pomocí telefonu a přiveď stavebnici k životu. Díky průběžným aktualizacím, novým záhadám k řešení, předmětům k nalezení, duchům k chycení a silným šéfům duchů k udolání přináší sady LEGO Hidden Side nezapomenutelný herní zážitek! Součástí této sady pro děti je model ztroskotané bárky a útes z kostek, na kterém straší, se spoustou úžasných detailů pro hodiny kreativního hraní. Navíc v ní najdeš také minifigurky 2 hrdinů, strašidelného kapitána a jeho syna a figurku roztomilého pejska ze záhrobí a albínského aligátora, se kterými si můžeš přehrávat úžasné příběhy.

  • Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na ztroskotanou bárku a odhal svět duchů. Přesouvej telefon a zkoumej měnící se prostředí modelu.
  • Tato stavebnice obsahuje 4 minifigurky: hrdiny Jacka Davidse a Parker L. Jacksonovou, kapitána Jonase a jeho syna, a navíc figurky Davidsova pejska ze záhrobí, Spencera, a legendárního albínského aligátora, se kterými si užiješ spoustu zábavy.
  • Sada nabízí model parádní ztroskotané námořnické bárky, kterou lze rozdělit na dvě a znovu spojit, a navíc také útes z kostek, na kterém straší.
  • Ve fiktivním městečku Newbury se to hemží duchy a je jen na dětech, aby je pochytaly. Se stavebnicemi LEGO® Hidden Side™ se vydají na interaktivní dobrodružství, při kterém si budou hrát s modely a plnit úkoly v digitální aplikaci.
  • Stavěj a hraj si s opravdovou stavebnicí a pak jí vdechni život pomocí aplikace pro rozšířenou realitu.
  • Používat aplikaci LEGO® Hidden Side™ je jako dívat se skrz okno do úžasného a strašidelného světa, ve kterém na tebe čeká spousta tajuplných záhad a duchů.
  • Pro hraní v rozšířené realitě je potřeba mobilní telefon nebo tablet, který není součástí sady. Kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontroluj kompatibilitu na lego.com/devicecheck Než se na webové stránky podíváš, zeptej se svých rodičů nebo zákonných zástupců.
  • Vrak na ostrově měří přes 19 cm na výšku, 24 cm na šířku a 12 cm do hloubky.
  • Bárka měří přes 15 cm na výšku, 8 cm na šířku a 18 cm do hloubky.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Našli jsme 3 nabídky z bazarů
bazos.cz
-25%
600 Kč
aukro.cz
Použíté
Aukce
od 900 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!