Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Nadpřirozený závoďák
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Malé děti si zamilují úžasný vesmír Hidden Side, v němž se prolíná fyzický svět s tím digitálním. Nadpřirozený závoďák (70434) od LEGO® Hidden Side kombinuje sestavitelný LEGO model s aplikací nabízející herní zážitek ze smíšené reality pro jednoho n...

Téma Hidden Side
Rok vydání 2020
od 7 let
Doporučená cena 799 Kč

Stavebnice obsahuje 3 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 320 Kč

Zobrazit vše

Malé děti si zamilují úžasný vesmír Hidden Side, v němž se prolíná fyzický svět s tím digitálním. Nadpřirozený závoďák (70434) od LEGO® Hidden Side kombinuje sestavitelný LEGO model s aplikací nabízející herní zážitek ze smíšené reality pro jednoho nebo více hráčů, kde interakce s modelem vyvolává události v digitálním světě.

Multifunkční a digitálně interaktivní
Když se na nadpřirozený závoďák podíváte přes chytrý telefon nebo tablet vybavený aplikací LEGO Hidden Side pro rozšířenou realitu, odhalíte strašidelný digitální svět. V tomto akčním světě se pak děti vydají na průzkum, lov duchů, budou řešit záhady a utkají se s hlavním duchem Maxine Turbo Malí lovci duchů mohou navíc auto jednoduše přestavět na letoun. Minifigurky Jacka, Vaughna a stínového bojovníka a figurka pejska pak poskytnou spoustu příležitostí pro nápadité příběhy.

Hidden Side nikdy nespí
Sady od LEGO Hidden Side obohacují LEGO modely o interaktivní hraní s rozšířenou realitou. Herní zážitek neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.

  • Děti ve věku od 7 let si zamilují tuto sadu od LEGO® Hidden Side™, která obsahuje úžasné závodní auto a umožňuje kombinovat kreativní hraní s LEGO stavebnicemi s digitálním zážitkem z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů.
  • Co vás čeká v krabici? Tato LEGO® sada s rozšířenou realitou nabízí digitálně interaktivní nadpřirozený závoďák ze světa Hidden Side s parádními prvky a funkcemi a k tomu navíc minifigurky Jacka, Vaughna, stínového bojovníka a pejska Spencera.
  • Když se na tentoLEGO® závodní vůz podíváte přes chytré zařízení s bezplatnou LEGO aplikací pro rozšířenou realitu, promění se. Poté se děti pustí do řešení záhad, vydají se na lov duchů a utkají se se strašidelným hlavním duchem Maxine Turbo v prokletém digitálním světě.
  • Tato sada od LEGO® Hidden Side představuje ideální dárek pro fanoušky LEGO stavebnic a děti ve věku od 7 let, které milují virtuální realitu a videohry. Jedná se o skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek!
  • Nadpřirozený závoďák od LEGO® Hidden Side (70434) měří přes 7 cm na výšku, 19 cm na délku a 11 cm na šířku.
  • Stavebnice bez baterií. Aplikace pro rozšířenou realitu Hidden Side je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontrolujte kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváte, zeptejte se rodičů nebo zákonných zástupců.
  • S touto stavebnicí s rozšířenou realitou od LEGO® Hidden Side je velmi snadné začít. V krabici a na internetu najdete srozumitelný návod – stačí otevřít sáčky s kostkami a zábava může začít!
  • Svět LEGO® Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.
  • Kostky a dílky LEGO® Hidden Side jsou navrženy v souladu s těmi nejvyššími oborovými standardy a kritérii tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání.
  • Kostky a dílky LEGO® Hidden Side procházejí nejpřísnějšími testy, aby se zajistilo, že každá LEGO sada splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
1 320 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!