Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

S touto LEGO® NINJAGO® sadou si děti mohou hrát s akční nindža figurkou Kaie FS a utkat se s hadí čarodějnicí Aspheerou a Ohnivým tesákem o svitek zapovězeného Spinjitzu. 70674 Ohnivý tesák připomínající kobru obsahuje trůn pro minifigurku, mávající,...

Téma Ninjago
Rok vydání 2019
od 8 let
Doporučená cena 1 199 Kč

Stavebnice obsahuje 4 minifigurky

Zobrazit vše

S touto LEGO® NINJAGO® sadou si děti mohou hrát s akční nindža figurkou Kaie FS a utkat se s hadí čarodějnicí Aspheerou a Ohnivým tesákem o svitek zapovězeného Spinjitzu. 70674 Ohnivý tesák připomínající kobru obsahuje trůn pro minifigurku, mávající, chrastící ocas se 2 vystřelovači a řetěz pro připojení minifigurek. Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a vymýšlení vlastních příběhů se 4 minifigurkami, různými zbraněmi a doplňky, včetně Kaiova tornádo spinneru a Aspheeřina svitku zapovězeného Spinjitzu. Dopřejte všem LEGO stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci LEGO Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění k této LEGO sadě jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního neviditelného režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

  • Součástí této parádní dětské stavebnice jsou 4 minifigurky LEGO® NINJAGO®, které představují novinku pro červen 2019: Kai FS (zapovězené Spinjitzu), Aspheera, Pyrozabiják a Pyroničitel.
  • Ohnivý tesák obsahuje trůn pro minifigurku s ozdobnými meči, otevírací pusu s ohněm, mávající, chrastící ocas se 2 vystřelovači, 2 hadí vlajky a řetěz pro připojení 2 Pyro minifigurek.
  • Obsahuje také stojan z kostek se žezlem.
  • Mezi zbraněmi najdeš stříbrnou katanu Kaie FS, Aspheeřin svitek zapovězeného Spinjitzu, Pyrozabijákův meč a Pyroničitelovu šavli.
  • Mezi doplňky najdeš „nabitou“ kápi a tornádo spinner Kaie FS, což je novinka pro červen 2019, ale také Aspheeřino hadí brnění a ohnivý ocas, Pyrozabijákův štít a Pyroničitelovo hadí brnění a štít.
  • Jedná se o skvělý vánoční dárek pro děti, které si chtějí znovu přehrát vzrušující akční scény z TV seriálu NINJAGO®.
  • Aplikace LEGO® Life ti poskytne přístup k intuitivnímu návodu na stavění PLUS pro tuto nindža stavebnici od NINJAGO. Pomůže se stavěním i menším stavitelům, jelikož nabízí přehledné funkce přibližování, otáčení a speciálního režimu, které jim umožní vizualizovat si jejich výtvory za pochodu.
  • Had Ohnivý tesák měří přes 21 cm na výšku, 29 cm na délku a 18 cm na šířku.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!