Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Lloydův titanový robot
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Přehraj si epickou bitvu mezi sněžným samurajem a nindža akčními figurkami se sadou 70676 Lloydův titánský robot od LEGO® NINJAGO®. Tento vysoce pohyblivý nindža robot obsahuje kokpit pro minifigurku, chňapající ruku, která může držet obří katanu, ro...

Téma Ninjago
Rok vydání 2019
od 9 let
Doporučená cena 1 899 Kč

Stavebnice obsahuje 6 minifigurek

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 2 800 Kč

Zobrazit vše

Přehraj si epickou bitvu mezi sněžným samurajem a nindža akčními figurkami se sadou 70676 Lloydův titánský robot od LEGO® NINJAGO®. Tento vysoce pohyblivý nindža robot obsahuje kokpit pro minifigurku, chňapající ruku, která může držet obří katanu, rotující hvězdicovou čepel/štít a odpojitelný letoun s místem pro minifigurku, nastavitelnými křídly a 2 pružinovými vystřelovači. Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a vymýšlení vlastních bojových her pro nindži se 6 minifigurkami a spoustou parádních zbraní a doplňků, včetně svitku zapovězeného Spinjitzu a tornádo spinneru Zanea FS, který představuje novinku pro červen 2019. Dopřejte všem LEGO stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci LEGO Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

  • Součástí je 6 minifigurek LEGO® NINJAGO®, které představují novinku pro červen 2019: Akční figurky nindžů Lloyda a Zanea FS (zapovězené Spinjitzu), a k tomu navíc generál Vex, šermíř vánice, lučištník vánice a válečník vánice.
  • Lloydův titánský robot obsahuje kokpit pro minifigurku, pohyblivé paže a nohy, chňapající ruce, rotující hvězdicovou čepel/štít, obří katanu a odpojitelný letoun s místem pro minifigurku, nastavitelnými křídly a 2 pružinovými vystřelovači.
  • Mezi zbraně patří Lloydovy stříbrné a zlaté katany, svitek zapovězeného Spinjitzu generála Vexe, 2 ledové katany šermíře vánice, kuše lučištníka vánice a ledová katana válečníka vánice.
  • Mezi doplňky najdeš Lloydův držák na katanu, „nabitou“ kápi Zanea FS a tornádo spinner, který je novinkou pro červen 2019, ale také generála Vexe a ledové brnění válečníka vánice.
  • Jedná se o skvělou stavebnici pro děti, které si chtějí znovu přehrát vzrušující akční scény z TV seriálu NINJAGO®.
  • Přidej LEGO® nindža sady 70671 Lloydova cesta a 70678 Hrad zapomenutého císaře a přehraj si další dobrodružství s Lloydem v Bezčasé říši.
  • Aplikace LEGO® Life ti poskytne přístup k intuitivnímu návodu na stavění PLUS pro tuto sadu od LEGO NINJAGO®. Pomůže se stavěním i menším stavitelům, jelikož nabízí přehledné funkce přibližování, otáčení a speciálního režimu, které jim umožní vizualizovat si jejich výtvory za pochodu. Titánský robot měří přes 37 cm na výšku, 15 cm na délku a 35 cm na šířku.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Našli jsme 2 nabídky z bazarů
aukro.cz
Použíté
2 800 Kč
sbazar.cz
3 900 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!