Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Pozemní Odměna osudu
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Děti si zamilují stavění univerzální sady 70677 Pozemní Odměna osudu od LEGO® NINJAGO®, s níž si mohou přehrávat bitvy mezi akčními nindža figurkami a Pyrozmijouny hadí královny Aspheery. Tato mobilní nindža základna obsahuje funkci řízení, 2 hvězdic...

Téma Ninjago
Rok vydání 2019
od 9 let
Doporučená cena 3 499 Kč

Stavebnice obsahuje 9 minifigurek

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 25 Kč

Zobrazit vše

Děti si zamilují stavění univerzální sady 70677 Pozemní Odměna osudu od LEGO® NINJAGO®, s níž si mohou přehrávat bitvy mezi akčními nindža figurkami a Pyrozmijouny hadí královny Aspheery. Tato mobilní nindža základna obsahuje funkci řízení, 2 hvězdicové čepele, otočné vystřelovací dělo, zatahovací pružinový vystřelovač a snadno přístupný, propracovaný interiér podněcující ke kreativnímu hraní. Pokud si přeješ zažít ještě více akce, zvedni oddělitelný letoun s kokpitem pro dvě minifigurky, vystřelovači a vyklápěcími motory, nebo umísti minifigurku na čtyřkolku. Nindža děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a svých vlastních příběhů s 9 LEGO NINJAGO minifigurkami a spoustou parádních zbraní a doplňků, včetně nindža spinneru, který je novinkou pro červen 2019.

  • Součástí sady je 9 minifigurek LEGO® NINJAGO®, které představují novinku pro červen 2019: Akční figurky nindžů Wu, Kaie, Jaye, Nyi a Colea FS (zapovězené Spinjitzu), a k tomu navíc figurky Aspheery, Chara, Pyroničitele a Pyrozabijáka.
  • Nindža vozidlo Pozemní Odměna osudu obsahuje kola se zlatými ráfky a funkcí řízení, 2 zlaté hvězdicové čepele, odpojitelný letoun, otáčecí vystřelovací dělo, zatahovací pružinový vystřelovač, 2 zdobené látkové plachty (z toho 1 na odpojitelnému letounu), propracovaný interiér s kokpitem pro dvě minifigurky, dojo se 2 stojany na zbraně, skládací počítačovou hru, čajovou konvičku a otevírací zadní přihrádku s malou čtyřkolkou.
  • Oddělitelný letoun obsahuje otevírací kokpit pro dvě minifigurky, 2 vystřelovače a vyklápěcí motory.
  • Čtyřkolka má sedátko pro minifigurku.
  • Otoč spínačem na zadní straně, čímž aktivuješ kola a budeš moci řídit Pozemní Odměnu osudu.
  • Rozjeď se s Pozemní Odměnou osudu a hvězdicové čepele se roztočí automaticky.
  • Mezi zbraněmi najdeš Kaiovu stříbrnou a zlatou katanu, Jayovu stříbrnou katanu a zlaté nunčaky, Nyinu stříbrnou katanu a zlaté kopí, Wuovu hůl, Charovo hadí žezlo, Pyroničitelovu šavli a Pyrozabijákův meč.
  • Mezi doplňky patří držák na Kaiovu, Jayovu a Nyinu katanu, „nabitá“ kápě a tornádo spinner Colea FS, což je novinka pro červen 2019, Wuův plášť, který vyjde také v červnu 2019, Aspheeřin svitek zapovězeného Spinjitzu, Aspheeřino a Pyroničitelovo hadí brnění a štít a Pyroničitelův štít.
  • Tato sada s nindža náklaďákem představuje parádní hračku pro děti, které si chtějí znovu přehrát vzrušující akční scény z TV seriálu NINJAGO®.
  • Nindža vozidlo Pozemní Odměna osudu měří přes 22 cm na výšku, 50 cm na délku a 18 cm na šířku.
  • Oddělitelný letoun měří přes 13 cm na výšku, 31 cm na délku a 30 cm na šířku.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
9 199 Kč
Našli jsme 1 nabídku z bazarů
sbazar.cz
-99%
25 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!