Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Stavitel Mario – obleček
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Díky doplňkovému setu Stavitel Mario (71373) mohou hráči ve světě LEGO® Super Mario™ získat ještě více mincí skákáním na kostky. Když je LEGO Mario™ vybaven tímto interaktivním oblečkem, hráč může získat digitální mince tím, že s hrdinou bude skákat ...

Téma Super Mario
Rok vydání 2020
Doporučená cena 249 Kč

Zakoupit stavebnici od 873 Kč

Zobrazit vše

Díky doplňkovému setu Stavitel Mario (71373) mohou hráči ve světě LEGO® Super Mario™ získat ještě více mincí skákáním na kostky. Když je LEGO Mario™ vybaven tímto interaktivním oblečkem, hráč může získat digitální mince tím, že s hrdinou bude skákat po kostkách. Toto doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku LEGO Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360).

Zábava s aplikací
Ilustrovaný návod na stavění naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace dále slouží jako bezpečná platforma, kde stavitelé mohou sdílet své výtvory s ostatními fanoušky, a přináší dětem nápady na kreativní stavění a hraní a spoustu dalšího obsahu.

Akcí nabité hraní
Sběratelské stavebnice LEGO Super Mario přináší legendární postavičku do skutečného světa a pomáhají dětem osvojit si schopnost kreativně řešit problémy. Modulární startovací set a rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně pro zábavné soutěže s přáteli nebo hraní v jednom.

  • Díky tomuto interaktivnímu oblečku pro LEGO® Maria (71373) si děti užijí legraci při skákání po kostkách a sbírání mincí během napínavých her ve světě LEGO Super Mario™.
  • Sestavitelný obleček pro LEGO® figurku Maria, která je součástí startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360), přináší spoustu nových herních možností.
  • Když je LEGO® Mario™ (figurka není součástí balení) vybaven tímto doplňkem, hráč může získat digitální mince tím, že bude skákat po LEGO kostkách v postavených herních úrovních.
  • Tento LEGO® set s 10 dílky představuje báječný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které si díky němu mohou užít ještě více legrace s jejich startovací stavebnicí Dobrodružství s Mariem (71360) a rozšiřujícími sety.
  • Startovací stavebnici LEGO® Mario™ můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Ohnivý Mario – obleček (71370), Létající Mario – obleček (71371) a Kocour Mario – obleček (71372).
  • Tato zábavná kreativní stavebnice nevyžaduje žádné baterie – stačí doplněk obléct LEGO® Mariovi ze startovacího setu a hra rázem ožije. • Součástí stavebnice je ilustrovaný návod, takže děti zvládnou stavět bez pomoci.
  • Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario™, v níž najdou návody na stavění a nápady na kreativní hraní a která slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení nápadů. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck.
  • Sběratelské stavebnice LEGO® Super Mario™ jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak pro skupinová klání. Jedinečným způsobem přivádí k životu oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a kompatibilitu. Lze je vždy jednoduše spojit a zase rozpojit, takže nemusíte mít nadpřirozené síly super hvězdy!
  • LEGO® kostky a dílky přísně testujeme a analyzujeme, abychom zajistili, že všechny LEGO stavebnice splňují ty nejpřísnější normy z hlediska bezpečnosti a kvality.
  • Tato sada obsahuje digitální návod k sestavení. Teď můžeš snadno postupovat podle pokynů na mobilním zařízení nebo si stáhnout verzi vytištěného návodu k sestavení ve formátu PDF. Klikni na tlačítko Návody k sestavení v dolní části této stránky a stáhni si návod.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
873 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!