Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Kai a ohnivý drak
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Fanoušci LEGO® NINJAGO® si mohou přehrávat slavné scény z 1. řady televizního seriálu s vylepšenou figurkou červeného draka a 2 minifigurkami. Kai a ohnivý drak (71701) musí zastavit Lorda Garmadona, než stihne ukrást meč ohně z chrámu. Děti se v tom...

Téma Ninjago
Rok vydání 2020
od 4 let
Doporučená cena 499 Kč

Stavebnice obsahuje 2 minifigurky

Zobrazit vše
Fanoušci LEGO® NINJAGO® si mohou přehrávat slavné scény z 1. řady televizního seriálu s vylepšenou figurkou červeného draka a 2 minifigurkami. Kai a ohnivý drak (71701) musí zastavit Lorda Garmadona, než stihne ukrást meč ohně z chrámu. Děti se v tomto fantasy světě dokážou zabavit celé hodiny. Nový způsob, jak mohou děti stavět Fanoušci LEGO® stavebnic mají nyní k dispozici nový a interaktivní způsob, jak postavit tuto figurku draka: digitální návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety. Přibližujte, otáčejte a prohlížejte si nindža draka na obrazovce, zatímco na něm pracujete. Vítejte v kategorii 4+! Stavebnice od LEGO® NINJAGO® pro děti od 4 let otevírají předškolákům bránu do akčního světa, kde se jejich fantazie může vyřádit. Zároveň se tam naučí stavět své oblíbené postavy, vozidla a budovy. Tyto sady s kostkami pro snadný začátek jsou speciálně navrženy pro nováčky tak, aby i oni mohli pocítit hrdost ze samostatného stavění.
  • Sada od LEGO® NINJAGO® Legacy obsahuje Kaie a jeho ohnivého draka z 1. řady televizního seriálu. Můžete se tak účastnit epických bitev proti Lordu Garmadonovi. Tato parádní stavebnice dětem pomůže získat sebevědomí při stavění.
  • Tato nindžovská stavebnice obsahuje začátečnickou desku, která malým dětem pomůže stavět a vymýšlet si příběhy ve světě NINJAGO® s Kaiem, jeho ohnivým drakem, Lordem Garmadonem, chrámem ukrývajícím meč ohně a dvěma dílky v podobě plamenů.
  • Červený drak je dobře polohovatelný a má pohyblivé nohy, křídla, ocas, hlavu a tlamu. Je to Kaiův pomocník v bitvě proti Lordu Garmadonovi. Děti si mohou vymýšlet vlastní příběhy, zatímco se budou snažit ochránit meč ohně.
  • Tento model draka s 81 dílky nabízí zábavný stavitelský zážitek pro předškoláky a malé děti ve věku od 4 let. Zároveň poslouží i jako skvělý LEGO® dárek k narozeninám, Vánocům nebo jiné příležitosti.
  • Jedná se o novou verzi draka od LEGO® NINJAGO® pro leden 2020 z 1. řady televizního seriálu. Nindža drak měří 6 cm na výšku, 6 cm na délku a 23 cm na šířku. Vzhledem k jeho ideální velikosti si s ním lze hrát kdekoli.
  • Tento drak od LEGO® NINJAGO® nepotřebuje baterie – lze si s ním hrát přímo z krabice. Dračí figurku pohánějí děti svou představivostí, takže se při výpravě za mečem ohně nebudou muset zbytečně zastavovat.
  • Perfektní LEGO® hračka, která předškoláky naučí stavět. Součástí je návod, který vysvětluje jednotlivé stavební kroky. Nindža draka můžete postavit také pomocí interaktivních pokynů Instructions PLUS v bezplatné aplikaci LEGO Life!
  • LEGO® stavebnice pro děti od 4 let malým stavitelům představí širokou řadu oblíbených postav z filmů a televizních seriálů, ale také každodenní hrdiny. Zároveň jim pomohou pochopit smysl jednotlivých stavebních kroků a získat sebevědomí.
  • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již od roku 1958. Jsou konzistentní, kompatibilní a lze je vždy snadno rozpojit. A když z nich postavíte tento nindžovský model, porazíte i Lorda Garmadona!
  • Tyto LEGO® kostky a dílky prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality – jak zde na Zemi, tak v městečku NINJAGO® City!
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!