Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Hráčská burza
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Je tu báječný nindžovský trh od LEGO® NINJAGO® s 9 LEGO minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Nyina druhého já, ale také spousty dalších nindžů a padouchů ze světa NINJAGO. Sběratelské figurky nindžů a spousta cool doplňků umožní fanouškům řad...

Téma Ninjago
Rok vydání 2020
od 7 let
Doporučená cena 899 Kč

Stavebnice obsahuje 9 minifigurek

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 2 200 Kč

Zobrazit vše
Je tu báječný nindžovský trh od LEGO® NINJAGO® s 9 LEGO minifigurkami, včetně digitální verze Jaye a Nyina druhého já, ale také spousty dalších nindžů a padouchů ze světa NINJAGO. Sběratelské figurky nindžů a spousta cool doplňků umožní fanouškům řady NINJAGO dát průchod své fantazii a přehrát si scény z hráčské burzy ve světě Prime Empire. Vzrušující nový způsob, jak postavit tuto sadu se sběratelskými figurkami nindžů Návod Instructions PLUS nabízí interaktivní pokyny ohledně sestavení této stavebnice s minifigurkami nindžů. Tento návod je k dispozici v rámci aplikace LEGO Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení. Perfektní stavebnice Stavebnice od LEGO NINJAGO představují perfektní dárek pro děti. Zavedou je do tajemného světa plného dobrodružství, v němž spojí síly se svými nindža hrdiny a postaví se silám zla. Fanoušci řady NINJAGO® si užijí hromadu zábavy, zatímco si budou hrát s akčními sadami, včetně figurek, sestavitelných modelů, aut, draků a dalších prvků.
  • Parádní LEGO® trh s 9 exkluzivními LEGO minifigurkami ze světa Prime Empire. Díky tomu se jedná o perfektní dárek pro děti, které milují svět NINJAGO® a baví se přehráváním vlastních příběhů se sběratelskými nindža sadami.
  • Tato stavebnice nabízí 9 NINJAGO® minifigurek, včetně digitální verze Jaye, Nyina druhého já a Coleova druhého já. Dále jsou součástí exkluzivní figurky růžového Zanea a Harumi. Na hráčské burze najdete obchod se zbraněmi a stánek s čepicemi.
  • Tento úžasný LEGO® trh obsahuje stánky s 6 různými nindža čepicemi a řadou nových zbraní, které rozpálí dětskou představivost. Malí stavitelé mohou obléct a vyzbrojit 9 figurek a zažít pořádnou akci na hráčské burze.
  • Tato rychle sestavitelná stavebnice s 218 dílky pro kluky a holky od 7 let představuje vynikající narozeninový dárek pro děti. Tyto nindžovské stavebnice, které jsou novinkou pro leden 2020, přinášejí kreativním dětem neutuchající zábavu.
  • Tento trh má ideální velikost na to, abyste si s ním mohli hrátdoma nebo si ho mohli vzít kamkoli na cesty. Stánek se speciálními meči key-tana měří 14 cm na výšku a 9 cm na šířku.
  • Tato stavebnice se obejde bez baterií – je připravena na nezávislé hraní nebo akci s kamarády ihned po sestavení. S těmito sběratelskými nindža sadami zábava nikdy nekončí.
  • Návod Instructions PLUS nabízí interaktivní pokyny. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení. Pomůže tak dětem užít si při stavění zábavu.
  • Stavebnice pro děti od LEGO® NINJAGO® podporují jejich kreativitu a umožňují jim utéct do vzrušujícího světa plného dobrodružství, kde mohou spojit své síly s oblíbenými nindža hrdiny a věnovat se nekončícím bitvám.
  • LEGO® kostky použité v této stavebnici splňují ty nejvyšší oborové standardy již více než 60 let, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání.
  • LEGO® kostky použité v této akční sadě prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality. Při výběru LEGO hraček jako dárku pro vaše dítě víte, že jste ve správných rukou.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
2 200 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!