Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Císařský drak
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Fanoušci řady LEGO® NINJAGO® přivítají možnost postavit si tohoto draka a přehrát si akční scény z televizního seriálu NINJAGO. Robotický drak s pohyblivou hlavou a končetinami, křídly s digitálními čepelemi a dvěma vystřelovači budí hrůzu. Nejlepší ...

Téma Ninjago
Rok vydání 2020
od 8 let
Doporučená cena 799 Kč

Stavebnice obsahuje 3 minifigurky

Zobrazit vše
Fanoušci řady LEGO® NINJAGO® přivítají možnost postavit si tohoto draka a přehrát si akční scény z televizního seriálu NINJAGO. Robotický drak s pohyblivou hlavou a končetinami, křídly s digitálními čepelemi a dvěma vystřelovači budí hrůzu. Nejlepší hračky pro děti Tato NINJAGO® sada se může pochlubit 3 minifigurkami: digitální verzí Kaie, digitální verzí Lloyda a zlým vládcem světa Prime Empire Unagamim, který se stane drakem, aby dal průchod svému hněvu. Bitvy, které si děti mohou s těmito sestavitelnými figurkami přehrát, uchvátí jejich kreativní mysl a inspirují jejich představivost. Perfektní stavebnice Stavebnice od LEGO® NINJAGO® dětem umožní ponořit se do akčního světa plného dobrodružství, v němž mohou spojit síly se svými nindža hrdiny a postavit se silám zla. Fanoušci seriálu NINJAGO budou uchváceni příležitostí přehrávat si různé scény s těmito parádními stavebnicemi, které obsahují nindža roboty, figurky draků, chrámy a nindžovské modely.
  • Skvělý LEGO® drak a 3 minifigurky vám umožní znovu prožít strhující akci z televizního seriálu NINJAGO®. Ideální dárek pro fanoušky seriálu NINJAGO, kteří se chtějí stát malými nindži a ponořit se do světa nekonečných dobrodružství.
  • Tato sada se může pochlubit drakem od LEGO® NINJAGO® a 3 minifigurkami: digitální verzí Jaye, digitální verzí Lloyda a vládcem světa Prime Empire Unagamim z prostředí NINJAGO. Děti si mohou přehrávat příběhy a bojovat o speciální meč key-tana.
  • LEGO® drak je výborně polohovatelný díky pohyblivým končetinám, hlavě a čelistem. Nabízí také dva funkční vystřelovače. Unagami jej může ovládat z kokpitu. Kromě toho můžete tento model použít také při bitvách proti Jayově kyberdrakovi.
  • Tento LEGO® model draka s 286 dílky přináší vzrušující stavitelský úkol pro kluky a holky od 8 let. Jako LEGO dárek k narozeninám, Vánocům nebo jakékoli jiné příležitosti udělá radost fanouškům seriálu NINJAGO® a kreativním dětem.
  • Tato NINJAGO® sada má ideální velikost na to, abyste si s ní mohli hrát doma nebo si ji mohli vzít s sebou na cesty a užívat si tak nekončící nindža akci. Figurka draka měří 14 cm na výšku, 39 cm na délku a 14 cm na šířku.
  • Tento nindža robot nepotřebuje baterie – přehrávání napínavých příběhů může začít, jakmile jej sestavíte. Malí nindžové tak nemusí svá dobrodružství zbytečně přerušovat.
  • Hledáte ideální LEGO® dárek pro mladého stavitele? Právě jste ho našli! Součástí kostek je i srozumitelný návod, s nímž bude drak od LEGO NINJAGO® připravený na akci snadno a rychle.
  • Stavebnice od LEGO® NINJAGO® otevírají bránu do světa plného dobrodružství, kde si děti mohou splnit své nejodvážnější sny, spojit se s nindža hrdiny, užívat si nekončící zábavu a bojovat proti padouchům.
  • LEGO® kostky použité v tomto LEGO modelu draka splňují ty nejvyšší oborové standardy již více než 60 let, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání. Jsou dokonce odolné i proti dračím útokům!
  • LEGO® kostky použité v této NINJAGO® sadě prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality. Při výběru LEGO hraček pro vaše dítě víte, že jste ve správných rukou.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!