Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Bílý dračí kůň
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Nechte děti vžít se do kůže hrdinů bojujících proti nepřátelským býčím klonům s parádní sadou Bílý dračí kůň z řady LEGO® Monkie Kid™ (80006). Nespočet úchvatných detailů zaručí dlouhé hodiny kreativní zábavy, ať už se jedná o křídla a vystřelovače n...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2020
Doporučená cena 799 Kč

Stavebnice obsahuje 3 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 463 Kč

Zobrazit vše

Nechte děti vžít se do kůže hrdinů bojujících proti nepřátelským býčím klonům s parádní sadou Bílý dračí kůň z řady LEGO® Monkie Kid™ (80006). Nespočet úchvatných detailů zaručí dlouhé hodiny kreativní zábavy, ať už se jedná o křídla a vystřelovače na LEGO motorce, nebo skrýš býčích klonů s ohnivou branou a vystřelovači. V sadě nechybí ani oblačný skateboard Monkie Kida. Všechny čtyři minifigurky jsou po zuby ozbrojené, takže o akci nebude nouze.

Návod na stavění Instructions PLUS!
Digitální, interaktivní návod Instructions PLUS vás stavěním této sběratelské LEGO stavebnice pro děti provede raz dva. Je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO Life a nabízí nástroje pro přibližování a otáčení, aby si parádní LEGO modely zvládly postavit i menší děti. Super!

Fantastické dobrodružství!
Stavebnice LEGO Monkie Kid, které jsou inspirované kulturou a hodnotami Číny, probouzí k životu slavné příběhy z románu Cesta na západ. V dětech pak prostřednictvím vytváření vlastních napínavých dobrodružství pomáhají pěstovat kreativitu, statečnost a houževnatost.

  • Se stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80006), v níž nechybí moderní motorka Bílý dračí kůň hrdinky Mei, skrýš býčích klonů a oblačný skateboard Monkie Kida, děti vstoupí do světa neomezeného hraní.
  • Součástí sběratelské sady jsou minifigurky Monkie Kida, Mei, Boba a Snorta se zbraněmi, a navíc také spousta parádních funkcí, které ozvláštní souboje, včetně vystřelovačů a křídel motorky.
  • Ještě více herních možností zaručí skrýš býčích klonů, která je vybavena 2 vystřelovači, ohnivou branou a vězením. Ať už si děti hrají samotné, nebo se baví s kamarády, tuto jedinečnou kreativní hračku si doslova zamilují!
  • Tento LEGO® model motorky z 259 dílků představuje parádní dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro děti ve věku od 6 let, se kterým si užijí spoustu zábavy a vzrušující akce a vychutnají obohacující stavitelský zážitek.
  • LEGO® motorka měří přes 7 cm na výšku, 18 cm na délku a 6 cm na šířku – ideální velikost na to sbalit sadu do batohu a vzít si napínavá dobrodružství kamkoli s sebou.
  • Zažehněte jiskru představivosti dětí s touto sadou, která nevyžaduje baterie, a povzbuďte jejich vynalézavost prostřednictvím epických příběhů.
  • Dopřejte i menším dětem zážitek z nezávislého stavění s návodem Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO® Life. Ten jim umožní zobrazovat si virtuální verzi modelu, zatímco na něm pracují. Paráda!
  • Edukační hračky LEGO® Monkie Kid™, které jsou inspirované čínskými pověstmi o Opičím králi, pomáhají v dětech rozvíjet tvořivost, statečnost a houževnatost, zatímco si staví a hrají.
  • K rozpojování LEGO® kostek malí stavitelé nepotřebují nadpřirozené síly Monkie Kida! Již od roku 1958 splňují LEGO kostky ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a robustnost.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že všechny LEGO sady splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
1 463 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!