Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Pekelný vůz Red Sona
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Tato stavebnice LEGO® Monkie Kid™ (80011) dětem otevře neomezený svět dobrodružství. Pekelný vůz Red Sona má spoustu doplňků, které malé hrdiny inspirují k hraní, včetně tlačítka na oddělení zabudovaného závodního auta a šestiranného vystřelovače, a ...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2020
od 9 let
Doporučená cena 2 799 Kč

Stavebnice obsahuje 5 minifigurek

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 4 999 Kč

Zobrazit vše

Tato stavebnice LEGO® Monkie Kid™ (80011) dětem otevře neomezený svět dobrodružství. Pekelný vůz Red Sona má spoustu doplňků, které malé hrdiny inspirují k hraní, včetně tlačítka na oddělení zabudovaného závodního auta a šestiranného vystřelovače, a navíc také naviják pro odtažení ukradeného bankomatu z obchodu Rychlá panda. Součástí LEGO sady je 7 minifigurek, velký odtahový vůz a Pigsyho tuk-tuk, s nimiž si můžete přehrávat napínavé příběhy – ideální dárek pro děti!

Interaktivní návod na stavění!
Využijte digitální návod Instructions PLUS dostupný v rámci bezplatné aplikace LEGO Life, díky kterému bude postavení tohoto modelu hračka. Funkce přibližování, otáčení a virtuálního zobrazování dětem pomohou postavit skutečné modely z kostek.

Spousta legrace s opičákem!
Stavebnice LEGO Monkie Kid, inspirované kulturou a hodnotami Číny, probouzí k životu slavné příběhy z románu Cesta na západ. V dětech pak prostřednictvím stavění a zábavného hraní pomáhají pěstovat kreativitu, statečnost a houževnatost.

  • V této úžasné sadě LEGO® Monkie Kid™ (80011) nechybí Pekelný vůz Red Sona se zabudovaným závodním autem, obchod Rychlá panda a Pigsyho tuk-tuk, takže o akci určitě nebude nouze.
  • Děti se mohou vydat na vzrušující dobrodružství se 7 minifigurkami oblíbených hrdinů – Monkie Kidem, Red Sonem, Snortem, Gruntem, Roarem, Mei a Leem – a samozřejmě nechybí ani zbraně a další pestré doplňky.
  • Obrněný vůz je vybaven tlačítkem pro oddělení závodního auta, šestiranným vystřelovačem, navijákem pro odtažení ukradeného bankomatu a 2 kanóny, takže to Monkie Kid opravdu nebude mít jednoduché.
  • Tato LEGO® stavebnice obsahuje 1111 dílků a zaručí obohacující stavitelský zážitek, ať už si děti hrají samotné, nebo s rodinou a kamarády – skvělý dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 9 let.
  • LEGO® model odtahového vozu měří přes 16 cm na výšku, 39 cm na délku a 21 cm na šířku a celou stavebnici lze kombinovat se všemi ostatními sadami LEGO Monkie Kid™ pro ještě více vzrušující akce.
  • Tato edukační hračka nevyžaduje baterie, pohání ji pouze představivost dětí. Ty pak budou rozvíjet svou kreativitu při vymýšlení vlastních příběhů s hrdiny světa LEGO® Monkie Kid™.
  • Děti si stavění užijí ještě více s návodem Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO® Life. Umožňuje jim přibližovat, otáčet a zobrazovat si model, zatímco na něm pracují. Super!
  • Sběratelské stavebnice LEGO® Monkie Kid™, které jsou inspirované čínskými pověstmi o Opičím králi, pomáhají v dětech pěstovat tvořivost, statečnost a houževnatost, zatímco si užívají hodiny zábavného hraní.
  • Ke spojování nebo oddělování LEGO® kostek není zapotřebí nadpřirozené síly Monkie Kida! Splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a spolehlivé a snadné spojování.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že tato kreativní LEGO stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
4 999 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!