Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Sandyho motorový člun
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

S touto stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80014), která obsahuje modely Sandyho motorového člunu, robota Spider Queen a pavoučí jeskyně, si malí hrdinové mohou hrát na nekončící vzrušující záchranné výpravy. Jednotlivé modely nabízí nespočet propracovaný...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2020
od 8 let
Doporučená cena 1 399 Kč

Stavebnice obsahuje 4 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 200 Kč

Zobrazit vše

S touto stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80014), která obsahuje modely Sandyho motorového člunu, robota Spider Queen a pavoučí jeskyně, si malí hrdinové mohou hrát na nekončící vzrušující záchranné výpravy. Jednotlivé modely nabízí nespočet propracovaných detailů a funkcí jako například rychlý vystřelovač a místo pro kočku na člunu nebo pavoučí past v jeskyni. K dispozici jsou celkem 3 minifigurky a nechybí ani figurky Sandyho, kočky Mo a pavouků. Mezi zbraněmi najdete parádní Sandyho hůl s půlměsícem a hůl Spider Queen, se kterými děti zažijí nejednu napínavou bitvu.

Digitální návod na stavění
Tato sběratelská LEGO sada obsahuje ilustrovaný návod na stavění. Bezplatná aplikace s LEGO návody na stavění však nabízí také zábavný interaktivní návod Instructions PLUS s možnostmi přibližování a otáčení modelu.

Stavějte, hrajte si, učte se
Stavebnice LEGO Monkie Kid, které jsou inspirované kulturou a hodnotami Číny, probouzí k životu slavné příběhy z románu Putování na západ. V dětech pak prostřednictvím hraní a vytváření vlastních příběhů pomáhají pěstovat kreativitu, statečnost a houževnatost.

  • S touto stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80014), která obsahuje model Sandyho člunu a robota a pavoučí jeskyni Spider Queen, se děti mohou ponořit do napínavých příběhů a výprav s Monkie Kidem.
  • Tato sběratelská hračka obsahuje minifigurky Monkie Kida, Spider Queen a Pigsyho, navíc nechybí ani figurky Sandyho, kočky Mo a 3 pavouků. Mezi zbraněmi zlatou hůl Monkie Kida a Sandyho velkou hůl s půlměsícem.
  • Sada nabízí spoustu herně inspirativních prvků, například šestiranný vystřelovač, otočné vrtule nebo prostor pro kočku na člunu či past na Pigsyho v podobě pavučiny. Zadní část robota lze otevřít a umístit dovnitř všechny 3 pavouky.
  • Tato stavebnice se 394 dílky představuje skvělý dárek nebo odměnu pro děti od 8 let – k narozeninám, Vánocům, nebo jen tak. Poskytuje obohacující stavitelský zážitek a hodiny zábavy, ať už o samotě, nebo s kamarády. [Poznámka: Člun neplave na vodě.]
  • LEGO® model motorového člunu měří přibližně 13,5 cm na výšku, 22,8 cm na délku a 14,5 cm na šířku. Vpauzách mezi hraním se bude díky svému barevnému zpracování skvěle vyjímat na výstavce kdekoliv v dětském pokojíčku.
  • Zažehněte dětskou představivost pomocí této stavebnice, která nevyžaduje baterie, probuďte v dětech hrdiny a vytvářejte a přehrávejte si vlastní vzrušující příběhy.
  • Nastartujte kreativitu dětí prostřednictvím intuitivního návodu Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné LEGO® aplikaci s návody na stavění. Díky němu mohou děti v průběhu stavění pracovat s digitálníverzí modelu.
  • Sběratelské stavebnice LEGO® Monkie Kid™, které jsou inspirované čínskými pověstmi o Opičím králi, pomáhají v dětech rozvíjet tvořivost, statečnost a houževnatost, zatímco si staví a hrají.
  • K rozpojení LEGO® kostek malí stavitelé nebudou potřebovat nadpřirozené síly Monkie Kida! Již od roku 1958 splňují LEGO kostky ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a robustnost.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že všechny LEGO sady splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Našli jsme 1 nabídku z bazarů
bazos.cz
-14%
1 200 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!