Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Oblačný sporťák Monkie Kida
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Se stavebnicí LEGO® Monkie Kid™: Oblačný sporťák Monkie Kida (80015) si děti užijí spoustu záchranné akce – jejich úkolem je zachránit civilisty před proradnými démony. Sporťák nabízí propracované designové prvky a detaily, má oblačný motor a je vyzb...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2020
od 8 let
Doporučená cena 1 699 Kč

Stavebnice obsahuje 5 minifigurek

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 2 799 Kč

Zobrazit vše

Se stavebnicí LEGO® Monkie Kid™: Oblačný sporťák Monkie Kida (80015) si děti užijí spoustu záchranné akce – jejich úkolem je zachránit civilisty před proradnými démony. Sporťák nabízí propracované designové prvky a detaily, má oblačný motor a je vyzbrojen 2 pružinovými vystřelovači. Démoni vyráží do akce na motorce, která poslouží jako inspirace pro nespočet příběhů, s prostorem pro minifigurku a odnímatelným letounem. Tato originální stavebnice obsahuje 5 minifigurek se zbraněmi, mezi kterými nechybí zlatá hůl Monkie Kida.

Vstupte do světa digitálního stavění!
Součástí této skvělé sběratelské LEGO hračky pro děti jsou také srozumitelné pokyny k sestavení modelu. Děti si zamilují také interaktivní návod Instructions PLUS, který najdou v bezplatné LEGO aplikaci s návody na stavění a který jim umožní si model při stavění různě zobrazovat a přibližovat.

Zábava a vzdělávání v jednom
Stavebnice LEGO Monkie Kid, inspirované čínskou kulturou, probouzí k životu slavné příběhy z románuPutování na západ. V dětech pak prostřednictvím stavění a hraní pomáhají pěstovat kreativitu, statečnost a houževnatost.

  • S touto stavebnicí (80015) z řady LEGO Monkie Kid se děti budou cítit jako skuteční hrdinové, jejichž úkolem je po boku Monkie Kida a s pomocí jeho oblačného sporťáku zachránit civilisty před proradnými démony.
  • Sada obsahuje celkem 5 sběratelských minifigurek: Monkie Kid se zlatou holí, zlatý a stříbrný démon se speciálními zbraněmi, a navíc Wang a Chen s nejrůznějšími doplňky pro kreativní dobrodružství.
  • Sporťák svými detaily připomíná skutečný závodní vůz, má oblačný motor a je vyzbroje 2 pružinovými vystřelovači. LEGO® vozidlo démonů má místo pro zajatou minifigurku a odnímatelný letoun pro ještě více akční zábavy.
  • Tato parádní LEGO® stavebnice obsahuje 659 dílků a je zárukou zábavného a kreativního stavitelského zážitku, ať už si děti budou hrát samotné nebo s rodinou a kamarády. Jde o skvělý dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 8 let.
  • Model sporťáku měří přes 10 cm na výšku, 30 cm na délku a 16 cm na šířku. Samozřejmě jej lze kombinovat s dalšími sadami z řady LEGO® Monkie Kid™ pro ještě větší porci vzrušujících příběhů.
  • Tato stavebnice nevyžaduje baterie, pohání ji pouze představivost dětí. Ty pak budou rozvíjet svou kreativitu při vymýšlení vlastních příběhů a dobrodružství s hrdiny ze světa LEGO® Monkie Kid™.
  • Děti si mohou stavění užít ještě více s návodem Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné LEGO® aplikaci s návody na stavění. Umožňuje jim přibližovat, otáčet a zobrazovat si model, zatímco na něm pracují.
  • Edukační hračky LEGO® Monkie Kid™, které jsou inspirované čínskými pověstmi o Opičím králi, pomáhají v dětech rozvíjet tvořivost, statečnost a houževnatost prostřednictvím poutavého stavění a hraní.
  • K rozpojení LEGO® kostek stavitelé nebudou potřebovat nadpřirozené síly Monkie Kida! Již od roku 1958 splňují LEGO kostky ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a snadné spojování kostek a odolnost modelů.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a podrobně analyzujeme, abychom zajistili, že stavebnice splňují ty nejpřísnější normy z hlediska bezpečnosti a kvality.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
2 799 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!