Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Pekelný tryskáč Red Sona
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Zažehněte jiskru představivosti dětí s akční stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80019), ve které nechybí Red Sonův pekelný tryskáč, mini model Hory květin a ovoce a zlatá hůl. Tryskáč je vybaven kokpitem pro minifigurku a 2 pružinovými vystřelovači. Stave...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2021
od 7 let
Doporučená cena 729 Kč

Stavebnice obsahuje 3 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 599 Kč

Zobrazit vše

Zažehněte jiskru představivosti dětí s akční stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80019), ve které nechybí Red Sonův pekelný tryskáč, mini model Hory květin a ovoce a zlatá hůl. Tryskáč je vybaven kokpitem pro minifigurku a 2 pružinovými vystřelovači. Stavebnice dále nabízí minifigurky Monkie Kida, Red Sona a Boba, a navíc spoustu zbraní a doplňků, jako například Red Sonovu rukavici moci a LEGO jetpack, které skýtají další herní možnosti. Jedná se o skvělý dárek pro děti.

Interaktivní návod na stavění
V krabici najdete tištěný návod na stavění a v bezplatné aplikaci s LEGO návody na stavění je k dispozici interaktivní průvodce Instructions PLUS, který nabízí nástroje k přibližování, otáčení a virtuální zobrazování modelu, takže si stavitelé celý proces ještě více užijí.

Stavějte, hrajte si a učte se
Stavebnice LEGO Monkie Kid jsou inspirované kulturou a hodnotami Číny. Přivádějí k životu příběhy o Opičím králi z klasického románu Putování na západ a pomáhají v dětech pěstovat statečnost, houževnatost a optimismus prostřednictvím kreativní zábavy.

  • V této stavebnici z řady LEGO® Monkie Kid™ (80019) se děti vžijí do role hrdinného Monkie Kida, který chrání Horu květin a ovoce před útokem Red Sona v jeho pekelném tryskáči.
  • Součástí stavebnice jsou 3 minifigurky, které započnou nejeden nápaditý příběh – Monkie Kid, Red Son s rukavicí moci a ohnivými střelami a býčí klon Bob se sestavitelným jetpackem a plamenometem.
  • Pekelný tryskáč je vybaven kokpitem pro minifigurku a 2 pružinovými vystřelovači a v Hoře květin a ovoce se ukrývá zlatá hůl – o napínavá a kreativní dobrodružství tak nebude nouze.
  • Tento vysoce kvalitní LEGO® model tryskáče z 299 dílků nabízí obohacující stavitelský a herní zážitek pro děti od 7 let. Jedná se o skvělý dárek k narozeninám, Vánocům či jakékoliv jiné příležitosti.
  • Pekelný tryskáč měří 10 cm na výšku, 21 cm na délku a 14 cm na šířku, takže jej děti snadno uchopí a akčnímu hraní a přestřelkám nic nebude bránit.
  • Stavebnice disponuje jak tištěným návodem na stavění, tak interaktivním průvodcem Instructions PLUS, který je dostupný v bezplatné aplikaci s LEGO® návody na stavění a díky kterému si mohou děti během stavění prohlížet virtuální verzi modelu.
  • Zábavné stavebnice LEGO® Monkie Kid™ inovativním způsobem přivádí k životu čínskou legendu o Opičím králi a pomáhají v dětech pěstovat kreativitu, houževnatost a optimismus.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky ty nejpřísnější standardy, díky čemuž se vždy snadno spojují a rozpojují.
  • LEGO® dílky jsou testovány všemi možnými způsoby a splňují nejstriktnější globální bezpečnostní normy.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
allegro.cz
skladem
2 158 Kč
Našli jsme 1 nabídku z bazarů
sbazar.cz
1 599 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!