Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Bone Demon
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

S touto sadou z řady LEGO® Monkie Kid™ (80028) si mladí stavitelé vytvoří příběh o Bone Demonovi, kterého je nutné porazit hned třikrát. Nejprve postaví 2 kostlivé pavouky a pak kryptu White Bone Demon, kde se Monkie Kid a Mei utkají s různými kostli...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2021
od 9 let
Doporučená cena 2 549 Kč

Stavebnice obsahuje 4 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 3 599 Kč

Zobrazit vše

S touto sadou z řady LEGO® Monkie Kid™ (80028) si mladí stavitelé vytvoří příběh o Bone Demonovi, kterého je nutné porazit hned třikrát. Nejprve postaví 2 kostlivé pavouky a pak kryptu White Bone Demon, kde se Monkie Kid a Mei utkají s různými kostlivými přisluhovači. Nakonec se všechny modely spojí do modelu Bone Demona. Tato stavebnice obsahuje dosud nejvíce dílků, které svítí ve tmě, a navíc také 5 minifigurek. Monkie Kid má bojového robota a oblačný skateboard a Mei je vybavena okřídleným jetpackem. Každou z těchto sestavitelných zbraní lze vylepšovat, aby měly šanci proti stále silnějším protivníkům.

Zábava při kreativním stavění
Součástí je podrobný ilustrovaný návod, který umožní i LEGO začátečníkům pustit se do stavění s patřičným sebevědomím a užít si naplno celý zážitek.

Vzdělávací model
Sestavitelné modely z řady LEGO Monkie Kid skvěle poslouží jako dárek pro mladé kreativce. Seznámí je s čínskou kulturou a legendou o Opičím králi a pomohou jim rozvíjet jejich tvořivost.

  • Kryptu, 2 kostlivé pavouky, kostlivého přisluhovače a kostlivého škorpiona lze zkombinovat do Bone Demona. Děti si tak s touto stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80028) postaví klasický příběh o Bone Demonovi, kterého je nutné porazit hned třikrát.
  • Součástí je 5 minifigurek: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon a 2 kostliví duchové. Všechny jsou po zuby vyzbrojené. Zbraně Monkie Kida a Mei lze navíc vylepšovat v průběhu hraní.
  • Děti si zamilují LEGO® dílky, které svítí ve tmě (dosud nejvíc takových dílků v jedné LEGO sadě), zakomponované v modelu krypty, 2 kostlivých duších a velkém modelu Bone Demona.
  • V této prémiové stavebnici na vás čeká pohyblivý robot a oblačný skateboard Monkie Kida a okřídlený jetpack Mei, takže o nápadité hrdinské mise rozhodně nebude nouze.
  • Tato sada s 1375 dílky zaručí hodiny zábavy, kreativního stavění a hraní a skvěle poslouží jako úžasný dárek k narozeninám, Vánocům či jakékoli jiné příležitosti pro děti od 9 let, které milují moderní hračky.
  • Velký model Bone Demona měří přes 40 cm na výšku, 29 cm na šířku a 16 cm na délku. Jedná se o působivý kousek na výstavku, který rozhodně nezůstane bez povšimnutí.
  • Uvažujete nad koupí této sady dítěti, které je ve světě LEGO® stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný ilustrovaný návod, takže se děti mohou pustit do stavění s patřičným sebevědomím.
  • Inspirativní stavebnice z řady LEGO® Monkie Kid™ moderním způsobem vypráví čínskou legendu o Opičím králi a pomáhají dětem rozvíjet optimismus, statečnost a houževnatost, zatímco si užívají spoustu zábavy.
  • LEGO® dílky splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojit a vždy pevně drží – a je tomu tak již od roku 1958.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
3 599 Kč
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!