Další LEGO Technic odhaleno, McLaren Formule 1

Další LEGO Technic odhaleno, McLaren Formule 1

Technic

Nová sada LEGO 42141 Závodní auto McLaren Formule 1 ze série Technic byla dnešním dnem představena světu. O tom, že se můžeme těšit na další přírustek do LEGO Technic sbírky nebylo pochyb, LEGO nás totiž již dříve informovalo, že se můžeme těšit na novou F1 McLaren.

Na LEGO.com od 1. března

Pokud se Vám stavebnice zalíbila, koupit jí budete moci již 1. března na stránkách oficiálního obchodu lego.com a to za 4 799 Kč. I tady však platí, že stačí pozorovat nabídky na Briky, a brzy se dostanete na částku podstatně nižší. Ty kteří by chtěli tak tuto stavebnici jako dárek k Vánočům, určitě neprohloupí, pokud nějaký čas počkají.

 

Jak vypadá?

Model byl zpracován podle reálné předlohy a při designu modelu LEGO spolupracovalo právě s McLaren. Stavebnice obsahuje šestiválcový motor s pohyblivými písty, potěší také funkční řízení, zavěšení a diferenciál pro precizní průjezdy zatáčkami. Níže se můžete podívat na fotky setu.

McLaren F1

McLaren F1 - Krabice

McLaren F1 - Krabice zezadu

 

Informace o stavebnici

Počet kostiček: 1432
Rozměry: 13 cm na výšku, 65 cm na délku a 27 cm na šířku
Cena: 4 799 Kč

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.