Nové Epické vesmírné LEGO sety pro dospělé!

Nové Epické vesmírné LEGO sety pro dospělé!

Art, Icons, Nové sety

LEGO dnes oficiálně představuje dvě nové velké sady do letošní vesmírné kolekce.

Prvním z nových setů je LEGO Art sada zobrazující galaxii Mléčná dráha. Tento obraz je tvořen mnoha vystouplými prvky (podobně jako tomu bylo třeba u Velké vlny) a dokonce tu najdete potištěný prvek, který ukazuje, kde se nachází Země. Obraz měří na šířku 65 cm a na výšku 40 cm. Tento set bude dostupný na LEGO.com od 15. května pro členy Insiders klubu a od 18. května pak i pro všechny ostatní.

Galaxie Mléčná dráha

 

Číslo stavebnice:
31212
Počet dílků:
3091
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
4899 Kč
Datum vydání:
15.5.2024
Více informací o stavebnici

 

Druhým novým vesmírným setem je LEGO Icons NASA Artemis Space Launch System. Tento set jak název napovídá obsahuje nejen vesmírnou raketu, ale i celý odpalovací systém včetně vysoké věže s rampou pro nástup posádky. Vesmírná raketa má pak odnímatelné velké motory a další části - viz. zadní strana krabice. Celá sada měří přes 70 cm na výšku, 27 cm na šířku a 30 cm do hloubky. Tento set bude dostupný na LEGO.com od 15. května pro členy Insiders klubu a od 18. května pak i pro všechny ostatní.

NASA Artemis Space Launch System

 

Číslo stavebnice:
10341
Počet dílků:
3601
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
6499 Kč
Datum vydání:
15.5.2024
Více informací o stavebnici

 

Zaujaly vás tyto vesmírné sety? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.