LEGO 10305 Hrad Lvího rytíře vyjde již v srpnu!

LEGO 10305 Hrad Lvího rytíře vyjde již v srpnu!

Icons, Nové sety

Během letošního LEGO CONu byl představen, fanoušky velice očekávaný, set Hrad Lvího rytíře. Tento model byl vyroben společně se setem 10497 Průzkumný raketoplán k oslavě 90. výročí společnosti LEGO. Tato středověká pevnost bude dostupná pro VIP zákazníky na Lego.com 3. srpna. Všem dalším zákazníkům by poté měla být dostupná od 8. srpna. Set obsahuje neuvěřitelných 4 514 kostiček a jeho cena je stanovena na 10 199 Kč.

Číslo stavebnice: 10305
Počet dílků: 4 514
Počet minifigurek: 22
Doporučená cena: 10 199 Kč

Hrad je mohutný, precizní a velmi věrohodný. Tuto pevnost je možné buď nechat zavřenou a kolem dokola obklopenou hradbami, nebo je možné ji otevřít a získat přístup k mnoha místnostem, které se uvnitř hradu nacházejí. V interiéru budovy můžete najít zbrojírnu, vězení, pekárnu, královninu komnatu, společenskou místnost, místnost s mlýnským kamenem, který je spojený s vodním kolem. V neposlední řadě tu najdete i dětskou hernu, kde děti staví ikonický žlutý hrad.

Hrad má také několik funkcí, mezi které patří například padací most a mříž, tajný východ Forestmenů a pohyblivé vodní kolo.

Sada obsahuje 22 minifigurek. Mezi nimi naleznete 9 Lvích rytířů a jejich královnu, dále jsou zde 3 rytíři Black Falcons a 2 Forestmeni (lesní zbojníci). Mezi dalšími figurkami lze vidět proslulého čaroděje Majista, který se objevoval ve starých LEGO Castle setech, služku, farmáře, kostlivce, pekaře a 2 děti.

Co si myslíte o tomto setu? Dejte nám vědět svůj názor v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 1 komentář
marvelson
marvelson
Tento set se mi moc líbí ale ta cena