LEGO 42159 Yamaha MT-10 SP | oficiální obrázky

LEGO 42159 Yamaha MT-10 SP | oficiální obrázky

Nové sety, Technic

LEGO konečně představilo poslední z letošních LEGO Technic novinek a to motorku Yamaha MT-10 SP, která vyjde již v srpnu!

Motorky jsou posledních pár let v LEGO Technic poměrně na vzestupu a tento rok tak dostáváme krom Batmanovy motorky i moderní motorku Yamaha MT-10 SP, která je svými rozměry (25 cm na výšku, 44 cm na délku a 15 cm na šířku) srovnatelná s BMW M 1000 RR z minulého roku. Yamaha MT-10 SP se může chlubit především svým autentickým vzhledem a jistě působivým barevným podáním. Motorce ovšem nechybí, jak je již zvykem funkční odpružení, stojánek anebo točivý motor se 4 válci avšak i 3stupňová převodovka. Set obsahuje přímo i výstavní stojánek pro celou motorku (viz. 2. a 3. obrázek). Narozdíl od předchozích LEGO Technic motocyklů bylo pro tento set vytvořeno i rozšíření v rámci LEGO AR aplikace. Cena sady je 5799 Kč a obsahuje 1478 kostek, což dává bohužel ne moc příznivých 3,92 Kč za dílek.

Yamaha MT-10 SP

 

Číslo stavebnice:
42159
Počet dílků:
1478
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
5799 Kč
Datum vydání:
1. srpna
Více informací o stavebnici

Zaujala vás tato novinka z řady Technic? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.