LEGO časopisy | listopad & prosinec 2023

LEGO časopisy | listopad & prosinec 2023

Minecraft, Star Wars, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy, Explorer, DREAMZzz

Aktualizace (30.11.): JIž vím, že v novém listopadovém čísle LEGO Marvel časopisu je Iron Man, což také znamená, že náš seznam časopisů pro listopad i prosinec je kompletní. Mezitím se objevilo také nové info k časopisům na příští rok, ale o tom až v nadcházejícím článku o časopisech.


Aktualizace (29.11.): Již máme informace i obrázek listopadového čísla LEGO komiksu. Nakonec to nebude Marvel, ale opět Ninjago Legacy, kde tradičně najdete různé příbaly ze starších LEGO Ninjago Legacy časopisů.


Původní článek: Přinášíme vám pro letošek poslední přehled příbalů k novým časopisům LEGO. Během listopadu a prosince by mělo vyjít celkem 8 LEGO časopisů a 1 LEGO komiks.

Před tím než se pustíte do prohlížení konkrétních příbalů, tak pro vás máme ještě pár důležitých informací:

  • Většina LEGO časopisů zdražuje na 124,90 Kč (ze 119,90 Kč)
  • LEGO Explorer prosincovým vydáním s vikingskou lodí úplně končí a příští rok tak již nebudou vycházet žádná nová čísla tohoto časopisu
  • Zatím nemám přesné informace, ale počet čísel LEGO Minecraft, DREAMZzz a Marvel časopisu by se měl příští rok zvýšit, naopak u LEGO Ninjago Legacy časopisu se bude snižovat na 6 čísel za rok (letos bylo 7)

LEGO DREAMZZZ - 16.11.

Ve druhém čísle LEGO DREAMZzz časopisu bude jako příbal Cooper (jeden z hlavních hrdinů seriálu) v jeho snovém obleku s robotickými pažemi.

LEGO EXPLORER - 16.11.

V předposledním čísle LEGO Explorer časopisu se můžete těšit na sestavitelného kladivouna.

LEGO STAR WARS - 23.11.

V novém čísle Star Wars časopisu bude čekat dvojice robotů C-3PO a Gonk Droid.

LEGO NINJAGO LEGACY KOMIKS - 29.11.

Příbalem jsou různé figurky ze starších LEGO Ninjago Legacy časopisů.

Zdroj: mediaprintkapa.cz

LEGO NINJAGO - 30.11.

V listopadu vyjde konečně první číslo LEGO Ninjago časopisu zaměřené na Dragons Rising. V tomto čísle se pak můžete těšit na figurku Kaie.

LEGO MARVEL AVENGERS - 30.11.

V posledním LEGO Marvel Avengers časopise pro tento rok bude Iron Man.

LEGO MINECRAFT - 4.12.

V Minecraft časopise bude jako obvykle dosti věcí a to malý kousek záhonu, lamí mládě, včela a figurka Alex.

LEGO NINJAGO LEGACY - 13.12.

LEGO Ninjago Legacy časopis přichází s Pixal (v této verzi jinak dostupnou pouze ve dvou setech) a Zmijím letcem z první vlny Ninjago Core setů. 

LEGO EXPLORER - 29.12.

Poslední číslo LEGO Explorer časopisu "vyplaví" jako příbal vikingskou loď.

Na které z posledních čísel LEGO časopisů pro tento rok se těšíte nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 159,90 Kč (4,99 € - 6,99 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Marvel Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO DREAMZzz, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.