LEGO časopisy | únor 2023

LEGO časopisy | únor 2023

Friends, Star Wars, Ninjago, DC Super Heroes, Časopisy, Explorer

V únoru by mělo vyjít 5 nových LEGO časopisů mezi nimiž bude například i LEGO Batman časopis, který vyšel naposledy přibližně před půl rokem. Nicméně než se dostaneme k samotným časopisům pro únor 2023 a jejich příbalům, tak bych se chtěl omluvit, že aktuálně vychází tak málo článků, bohužel nemám v současné době na psaní článků moc času, ale pořád se snažím udržet aktuální alespoň seznam setů pro rok 2023, s tím související polybagy pro tento rok a také právě LEGO časopisy. Ještě bych chtěl upozornit, že letos se více než kdy jindy mění data vydání LEGO časopisů, ale snažím se tuto situaci sledovat a do článků dávat finální data vydání. To je na začátek tohoto článku vše a níže se samozřejmě můžete podívat, které časopisy v únoru vyjdou.

LEGO EXPLORER - 2.2.

LEGO Explorer tentokrát představí jako příbal žlutý bagr s černými prvky.

LEGO FRIENDS - 6.2.

Ačkoliv má LEGO Friends tento rok opět pouze 4 čísla, tak tu máme druhé číslo pro tento rok již v únoru, jelikož tento časopis již bude zaměřený na nové hrdiny LEGO Friends, kteří nám byli představeni v říjnu minulého roku. Příbalem bude koťátko s kočičím stromem.

Zdroj: send.cz

LEGO NINJAGO - 9.2.

Ve druhém z deseti Ninjago čísel pro tento rok nalezneme Zlatého Colea z aktuálně poslední Ninjago sezóny s názvem Crystalized. Tato figurka Colea se objevila ve dvou setech, ale mohli by ji ocenit především ti, kteří mají tuto figurku pouze jednou a shání masku pro Zlatého Lloyda, protože v show mají oba stejné masky, avšak Lloyd se s touto maskou v žádném setu neobjevil. Navíc předpokládám, že Zlatý Lloyd by se mohl objevit v příštím čísle časopisu.

LEGO BATMAN - 9.2.

Po dlouhé době vyjde i nové číslo LEGO Batman časopisu, ve kterém by měla být nová motorka pro Batmana.

LEGO STAR WARS - 23.2.

V posledním LEGO časopise pro únor se můžete těšit na postavu Bo-Katan Kryze, která se dosud objevila pouze v setu 75316 Mandaloriánská stíhačka.

Na který z nových časopisů se nejvíce těšíte? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 134,90 Kč (4,99 € - 5,49 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Komiks (různé druhy). Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

 

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 4 komentáře
Friday6
Friday6
Tak rozhodně Star Wars.
chicken9x04
chicken9x04
Ví se prosím, kdy přesně ty časopisy vychází? Konkrétně Star Wars, pokud je to pro každý jinak. Jestli je to třeba v půlce měsíce, nebo už jsou teď někde k sehnání? Ať nechodím každý den kontrolovat do Tesca :D
1 odpoveď na komentář od chicken9x04
Mystery
Mystery
Ahoj, data vydání jednotlivých časopisů uvádím vždy v nadpise např. LEGO STAR WARS - 23.2. Pokud se jedná o data vydání jednotlivých LEGO Star Wars časopisů na tento rok, tak by měli být v Česku následující (mohou nastat drobné změny): STAR WARS 1/2023 - (9.1.2023) 2/2023 - (23.2.2023) 3/2023 - (13.4.2023) 4/2023 - (25.5.2023) 5/2023 - (10.7.2023) 6/2023 - (24.8.2023) 7/2023 - (9.10.2023) 8/2023 - (23.11.2023)
1 odpoveď na komentář od Mystery
chicken9x04
chicken9x04
Děkuji moc. Tak to jsem slepý, úplně jsem to v tom nadpise ignoroval 😀