LEGO Creator oslňuje novými zvířátky z lesa i z moře

LEGO Creator oslňuje novými zvířátky z lesa i z moře

Creator, Nové sety

LEGO již v lednu představilo pod řadou Creator nové zvířací sety, konkrétně žirafu a páva, avšak hned v březnu se dočkámě dalších dvou zvířecích setů, které představí lesní zvířátka a také živočichy z moře.

Právě obrázky zvířátek z lesa se objevily na internetu již několik dní zpět, kdy je předčasně zveřejnil zahraniční prodejce a během těchto pár dnů si tento set získal neskutěčnou popularitu a osobně jsem na tento set nezaznamnal snad žádný negativní komentář, ba přesně naopak. Tento set každopadně představí jako hlavní model lišku s menší stavbou pařezu a jehličnatého stromku, ovšem jak je u Creatoru zvykem můžete model přeskládat také na další dva modely, kterými jsou v tomto případě sova a veverka. Druhý nový set pak představí mořské živočichy, kteří nejsou tak detailně zpracovaní, avšak je jich v každé variantě sestavení více a navíc u nich vždy najdete i kousek sestavitelného "mořského prostředí".

Zvířátka z lesa: Liška obecná

 

Číslo stavebnice:
31154
Počet dílků:
667
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
1219 Kč
Datum vydání:
1.3.2024
Více informací o stavebnici

Mořští živočichové

 

Číslo stavebnice:
31158
Počet dílků:
421
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
699 Kč
Datum vydání:
1.3.2024
Více informací o stavebnici

Zaujala vás nová zvířátka z LEGO Creator? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.