LEGO exkluzivity pro duben 2024

LEGO exkluzivity pro duben 2024

Ideas, Nové sety, DC Super Heroes

V dubnu LEGO vydá kromě jiných setů i dvě nové velké exkluzivní sady z řad LEGO DC a LEGO Ideas!

První z těchto monumentálních setů je LEGO Batman obraz zobrazující město Gotham. Toto zobrazení je založeno na animovaném seriálu Batman: The Animated Series z devadesátých let. Na obraze můžete vidět různé ikonické budovy Gotham City jako je sídlo Waynů, policejní stanice, Jokerland nebo třeba speciální ústav pro ty nejhorší zločince Arkham Asylum. Model také obsahuje 15 odnímatelných částí, díky kterým můžete odhalit "skryté detaily" obrazu jako je třeba Batcave (Batmanova jeskyně) umístěná pod sídlem Waynů (úplně na pravé straně). Sada přichází i se 4 minifigurkami, kterými jsou Batman, Catwoman, Joker & Harley Quinn, k nimž je dodán i sestavitelný podstavec. Rozměry obrazu jsou 41 cm na výšku, 76 cm na šířku a 6 cm do hloubky.

Batman: The Animated Series Gotham City™

 

Číslo stavebnice:
76271
Počet dílků:
4210
Počet figurek:
4
Doporučená cena:
7599 Kč
Datum vydání:
1.4.2024
Více informací o stavebnici

 

Druhým novým velkým setem pro duben 2024 je LEGO Ideas fantasy sada ze světa D&D (Dračí doupě) nesoucí název Dungeons & Dragons: Příběh Rudého draka. Tato sada obsahuje modulární pevnost s krčmou a také velkého Rudého draka. Sada také slibuje jistou možnost herního zážitku jako u klasického Dračáku, pokud získáte výpravnou knihu LEGO DUNGEONS & DRAGONS a možná bude dostupná i nějaká digitální verze "bonusové hry" podle nápisu na zadní straně krabice. Stavebnice přichází se šesticí figurek - 4 stateční dobrodruzi, hostinský a drakorozený, avšak součástí je ještě několik kostlivců a sestavitelná monstra.

LEGO tomuto setu také věnovalo speciální stránku na webu, kde se můžete dozvědět více.

Dungeons & Dragons: Příběh Rudého draka

 

Číslo stavebnice:
21348
Počet dílků:
3745
Počet figurek:
6 (+ několik kostlivců)
Doporučená cena:
8999 Kč
Datum vydání:
1.4.2024
Více informací o stavebnici

 

Která z těchto dvou novinek vás zaujala více? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.