LEGO Perníková chaloupka - Vánoční set pro zaměstnance LEGO

LEGO Perníková chaloupka - Vánoční set pro zaměstnance LEGO

Nové sety, Různé, Vánoce

LEGO každoročně naděluje svým zaměstnancům vánoční dárky (mimo jiné) v podobě exkluzivních LEGO sad pro zaměstnance. Letošním takovým dárkem je sada s číslem 4002023 nesoucí název Perníková chaloupka a skládající se ze 1464 kostek. Sada přichází se čtyřmi vánočně laděnými perníkovými domky, které však skrývají překvapení v podobě adventního kalendáře. Zatím nevíme, co přesně se ukrývá v jednotlivých políčkách tohoto kalendáře, avšak obecně to budou malé stavby. Samotné chaloupky jsou vyzdobeny především menšími dílky, jak tomu je v setech řady LEGO Dots, jež bude letos paradoxně ukončeno a set přichází pravděpodobně i s mnoha malými dílky navíc k vytvoření vlastní výzdoby chaloupek, ke které jste vybízeni i na krabici.

Perníková chaloupka

 Zdroj obrázků: Bazoš.cz

Číslo stavebnice:
4002023
Počet dílků:
1464
Počet minifigurek:
-?
Doporučená cena:
-
Datum vydání:
2023
Více informací o stavebnici

Tato sada nikdy nebude běžně k dostání a je výhradně určená jako dárek pro zaměstnance LEGO, avšak v České Republice má LEGO díky továrně v Kladně spousta zaměstnanců a mnozí z nich nabízejí tuto stavebnici na bazarech, a to aktuálně přibližně v rozmezí 2000 - 5000 Kč (mimochodem pokud by se set běžně prodával, tak bych tipoval jeho doporučenou cenu na přibližně 2649 Kč).

Líbí se vám LEGO Perníková chaloupka? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.