LEGO přináší exkluzivní set z filmu Duna: Atreides Royal Ornithopher!

LEGO přináší exkluzivní set z filmu Duna: Atreides Royal Ornithopher!

Icons, Nové sety

LEGO v únoru příštího roku vydá exkluzivní set k oceňovanému filmu Duna.

V roce 2021 se na plátna kin dostal snímek Duna, jenž byl velice dobře přijat jak kritiky, tak fanoušky filmu a stal se jedním z kinematografických snímků, o kterém musel slyšet snad každý. V té době LEGO k filmu žádné sety nevydalo, nicméně s příchodem pokračování filmu Duna, které je aktuálně plánované na březen 2024 LEGO tentokrát jeden set vydá. Konkrétně se bude jednat o vozidlo ornitoptéra z filmu Duna (2021). Tento letoun ve tvaru vážky můžete znát ze scén nad písečnými pláněmi.

Duna: Atreides Royal Ornithopher

 

Číslo stavebnice:
10327
Počet dílků:
1369
Počet minifigurek:
8
Doporučená cena:
4099 Kč
Datum vydání:
1. února 2024
Více informací o stavebnici

Tento set nebude pouze výstavní a nabídne i několik funkcí. Tou první je zatahovací podvozek, který souvisí s další funkcí a to zatahováním a roztahováním křídel, model si tak můžete snadno dát jak do letové, tak do přistávací pózy. Samotná křídla pak navíc poskytují i možnost pohybu nahoru a dolu, čímž můžete simulovat let ornitoptéry. Posledním funkčním prvkem je otevírací kokpit, abyste mohli pár figurek posadit přimo do vozidla.

 

Důležitým aspektem tohoto setu jsou i figurky, kterých set obsahuje 8. Najdete tu tak hlavní postavu filmu Paula Atreidesa a dále postavy lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho a zvláště nápadnou figurku barona Harkonnena ve velice dlouhé róbě.

Těšíte se na LEGO ornitoptéru z filmu Duna? Dejte nám vědět do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.