LEGO Star Wars Útočný křižník Republiky třídy Venator oficiálně představen!

LEGO Star Wars Útočný křižník Republiky třídy Venator oficiálně představen!

Star Wars, Nové sety

LEGO dnes oficiálně představuje nový sběratelský set ze Star Wars s názvem Útočný křižník Republiky třídy Venator.

Poté, co byl tento set nalezen minulý týden v obchodě v Malajsii tu dnes máme konečně oficiální odhalení tohoto mnohými očekávaného setu. Tato kolosální vesmírná loď ze světa Star Wars bude mít rozměry 109 cm na délku, 54 cm na šířku a 32 cm na výšku. Tato loď přichází s typickými červenými pruhy a klasickým šedým povrchem zbytku lodi. Na lodi najdeme některé pěkné detaily včetně hangáru viditelného zvenčí, avšak uvnitř se pravděpodobně detailní interiér nenachází stejně jako tomu bylo u Imperiálního hvězdného destruktoru. Sada přináší i dva podstavce, na které lze loď vystavit. Sada bude dostupná od 1. října pro LEGO Insiders (VIP) členy a pro všechny ostatní pak bude k dostání od 4. října.

Útočný křižník Republiky třídy Venator

 

Číslo stavebnice:
75367
Počet dílků:
5374
Počet minifigurek:
2
Doporučená cena:
16599 Kč
Datum vydání:
1. října
Více informací o stavebnici

 

Sada přichází i s dvojicí minifigurek, kterými jsou admirál Yularen a oblíbený kapitán Rex. Soušástí sady je jako vždy i UCS plaketa a v setu najdete také kostičku odkazující na 20. výročí Klonových válek.

 

Líbí se vám tento nový Star Wars UCS set? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.