Oznámení nových LEGO Ideas setů

Oznámení nových LEGO Ideas setů

Ideas

LEGO oznamuje dva nové LEGO Ideas sety a třetí zvažuje!

Tento týden přináší kromě odhalení desítek nových LEGO setů i oznámení nadcházejících sad pro LEGO Ideas, tentokrát tým LEGO vybíral z 49 různých modelů a vybral 2 vítěze s tím, že se ještě zvažuje i jeden další.

Vítězi tohoto kola se staly MINIFIGURE PRIZE MACHINE & WESTERN RIVER STEAMBOAT, a projektem který ještě projde dalším přezkoumáním je pak DISNEY PIXAR’S LUXO JR LAMP. První z těchto setů, tedy automat na figurky však přichází s něcím, co by vás mohlo zaujmout a to hlasování o figurkách, které se objeví v setu, konkrétně se bude hlasovat o novou barvu Classic Space astronauta a o rytířské frakci, která se objeví v sadě - tato hlasování by měla proběhnout v následujících týdnech na webu LEGO Ideas. Další set představuje klasický parník ze staré doby (a jako fanouškovi Ninjago mi evokuje parník mistra Chena ze 4. řady seriálu). Poslední a stále zvažovaný set je světoznámá Disney Pixar lampička, kterou zná snad každý, protože se objevuje v úvodu všech Pixar filmů. Všechny tyto sety očekáváme jako oficiální produkty v roce 2025.

MINIFIGURE PRIZE MACHINE (Automat na minifigurky)

WESTERN RIVER STEAMBOAT (Parník z Western River)

DISNEY PIXAR’S LUXO JR LAMP

Mimochodem aktuálně běží rovnou dvě hlasování o budoucích LEGO Ideas setech - hlasovat můžete zde a zde.

Jste spokojeni s výběrem LEGO Ideas týmu a na který set se případně nejvíce těšíte? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.