LEGO Store v Praze otevírá již 3. listopadu!

LEGO Store v Praze otevírá již 3. listopadu!

LEGO Store

Aktualizace (3.11.2022): Dnes v 9 hodin se otevřel první LEGO Store v Česku, a proto vám můžeme konečně definitivně potvrdit, na které dárky k nákupu se můžete těšit. Včerejší informace o tom, že dárkem k nákupu bude mimo jiné i set 40574 byla mylná, za což se omlouvám, ale tuto chybnou informaci na svých stránkách zveřejnilo samotné LEGO (dnes tuto informaci opravili), dárkem nad 3000 Kč však bude LEGO set 40528. Níže vám každopádně chceme představit a potvrdit dárky, které můžete získat při nákupu v novém obchodě LEGO Store v Praze na Chodově.

Prvním dárkem zdarma je kostička s nápisem "I ❤️ LEGO® STORE Prague", kterou by mělo dostat zdarma prvních 1000 zákazníku.


Na prodejně si údajně můžete vyzvednout zdarma LEGO pas.


Dalším dárkem je LEGO 40512 VIP doplňky – Legrace a styl, který by měl být k dostání právě i v LEGO Storu a to nad částku 1300 Kč a pouze pro VIP členy, a to v období od 1. do 18.11.2022 a následně od 29.11. do 31.12.2022 či do vyprodání zásob.

VIP doplňky – Legrace a styl

Číslo stavebnice: 40512
Počet dílků: 148
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: GWP
Datum vydání: 4. sprna 2021


A nejpíše posledním možným dárkem k nákupu v této prodejně by měl být LEGO set 40528 Prodejna LEGO®, a to při nákupu nad 3000 Kč, tato nabídka by měla platit od 3. do 9.11.2022 nebo do vyčerpání zásob.

Prodejna LEGO®

Číslo stavebnice: 40528
Počet dílků: 402
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: GWP
Datum vydání: 1. ledna 2022

To je pro tento článek vše. Budeme rádi, když nám v kometářích dáte vědět zda už jste stihli navštívit tuto novou prodejnu.




Aktualizace (2.11.2022): Nezbývá ani 24 hodin do otevření nového LEGO Store v Praze a vzhledem k tomu, že od minulého týdne se objevili další novinky, tak tu pro Vás máme aktualizovanou verzi článku, kde mimo jiné zjistíte, co nakonec opravdu bude jako set zdarma k nákupu.

Bohužel mé odhady, které vycházeli z otevření jiných LEGO Stores tento rok, byly mylné za což se omlouvám, nicméně LEGO již potvrdilo, že jako exkluzivní dárek k nákupu u příležitosti otevření LEGO Store v Praze bude LEGO set 40574 Prodejna LEGO®, a to při nákupu nad 3000 Kč, tato nabídka by měla platit od 3. do 9.11.2022 nebo do vyčerpání zásob.

Prodejna LEGO®

Číslo stavebnice: 40574
Počet dílků: 541
Počet minifigurek: 2
Doporučená cena: 899 Kč
Datum vydání: 1. sprna 2022

Za upozornění na tuto informaci děkuji uživateli Malkel.


Také již víme, co vše je stanoveno jako běžný dárek k nákupu v LEGO Store pro začátek listopadu.

Prvním takovým dárkem k nákupu je LEGO 40512 VIP doplňky – Legrace a styl, který by měl být k dostání právě i v LEGO Storu a to nad částku 1300 Kč a pouze pro VIP členy, a to v období od 1. do 18.11.2022 a následně od 29.11. do 31.12.2022 či do vyprodání zásob. Neručíme za to, že tento dárek bude v LEGO Store Praha skutečně dostupný, ale pravděpodobně by měl být.

VIP doplňky – Legrace a styl

Číslo stavebnice: 40512
Počet dílků: 148
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: GWP
Datum vydání: 4. sprna 2021


Dalším dárkem v LEGO Storu bude možná sada 4 podtácků (5007623 Minifigure coasters) s motivem hlavy LEGO figurek, avšak tento dárek nutně nemusí platit i pro LEGO Store Praha (minimálně není uveden na české verzi LEGO webu). Pokud by tento dárek k nákupu na prodejně byl, pak by měl být zdarma pro nákupy přibližně nad částku 1625 Kč, a to v období od 3. do 11. listopadu 2022. Neručíme za to, že tento dárek bude v LEGO Store Praha skutečně dostupný.


Nakonec tu pro vás máme ještě oficiální popis akce od společnosti LEGO:

První obchod LEGO® otevírá 3.11. v Praze

Těšíme se, až vás přivítáme v našem úplně prvním obchodě LEGO® v České republice.

Pro čekající budou rozdávány papírové náramky, které určují čas, kdy je možné do obchodu vejít. Vyhrazené časy jsou vždy po 30 minutách. První náramky budou vydávány na 9:00-9:30. Poslední na čas 20:30-21:00.

Náš nový obchod nabízí:

  • Věž pro stavění minifigurek, kde si můžete postavit vlastní minifigurku LEGO a přizpůsobit si ji dle sebe.
  • Příležitosti ke stavění včetně interaktivního hracího stolu, výzev ve volném stavění a eventů pořádaných každý měsíc.
  • LEGO Pick A Brick Wall: Stěna Pick a Brick je skvělý způsob, jakým si zákazníci a zákaznice mohou vybrat a koupit přesně ty jednotlivé dílky, které potřebují pro své stavby
  • 3D Model LEGO: Všechny zákazníky přivítá v obchodě unikátní 3D model LEGO inspirovaný českou historií.

 

Speciální nabídka
Od 3. do 9. listopadu 2022: Získej dárek LEGO® k nákupu přes 3000 Kč*

*Nabídka stavebnice Prodejna LEGO® (40574) zdarma platí pouze pro nákupy v obchodě LEGO® v nákupním centru Westfield Chodov od 3. do 9. 11. 2022 nebo do vyčerpání zásob. Hodnota nákupu musí být minimálně 3000 Kč.

LEGO.com




Původní příspěvek: LEGO konečně nedávno oznámilo termín otevření prvního LEGO Store v Česku a my tak můžeme potvrdit, že datem otevření bude 3. listopad 2022. Přesně 6 dnů v 9 hodin se tak poprvé slavnostně otevře tento obchod a my vám ještě před tím chceme dát rychlé shrnutí toho, na co se můžete těšit.

Umístění a otevírací doba LEGO Store v Praze

LEGO Store se bude nacházet v Praze na Chodově v nákupním centru Westfield Chodov (Roztylská 2321/19, 148 00 Praha-Chodov). Přesné umístění můžete vidět na minimapě nákupníku střediska zde (dole na stránce). Otevírácí doba obchodu by měla být každý den (pondělí-neděle) od 9 do 21 hodin s tím, že zmiňované slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 3. listopadu 2022 v 9 hodin.

LEGO CZ Facebook

Výhody LEGO Store

Jak LEGO potvrdilo, tak LEGO Store v Praze najdeme stěnu Pick a Brick, budeme si moci složit vlastní figurku a nezapomnělo se ani na zatím tajný exkluzivní model, který bude vystavený na prodejně a na kterém mimochodem pracovali zaměstnanci LEGO v Kladně (tento model bude samozřejmě neprodejný). Jelikož je toto oficiální prodejna LEGO, tak tu samozřejmě najdete i exkluzivní a částečně exkluzivní sety, které nemusí být zatím dostupné v jiných obchodech. Samozřejmostí budou také dárky k nákupu (pokud zrovna poběží nějaká taková akce) nebo sbírání bodů, pokud máte LEGO VIP účet. Nicméně si myslím, že je fér upozornit, že pokud si jdete koupit normální set a neskombinujete to třeba s dárkem zdarma, tak se nákupy přímo u LEGO často moc nevyplatí, jelikož LEGO prodává většinu setů za doporučenou cenu. LEGO Store by měl nabízet i příležitosti ke stavění včetně interaktivního hracího stolu a pochopitelně tu budou asistenti, kteří vám mohou pomoci s výběrem LEGO setů atd. Více o zmíněné stěně Pick a Brick a možnosti složení vlastních figurek najdete v našem dřívějším článku zde.

Dárky k nákupu

U příležitosti otevření nového LEGO Store LEGO obvykle nabízí speciální dárky k nákupu nad určitou částku a tentokrát romu nebude jinak. LEGO potvrdilo, že bude nabízet exkluzivní dárek k nákupu, avšak žádnou přesnější informaci bohužel nemáme, nicméně jsme se alspoň pokusili o odhad toho, co by mohlo být jako dárek k nákupu a nad jakou částku, a to na základě otevření nových LEGO Store jinde ve světě dříve tento rok. Dárky k nákupu, které budou ve stejnou chvíli nabízeny na LEGO.com by měli být samozřejmostí (za stejných podmínek, avšak za předpokladu, že dárek bude skladem na prodejně), ale zatím nevíme jestli na začátek listopadu plánuje LEGO nějakou takovou akci, ačkoliv by snad něco mělo být.

Pojďme si tedy představit dárky k nákupu, o kterých se domníváme, že by mohli být dostupné právě u příležitosti otevření nového LEGO Store.

Prvním potenciálním dárkem by mohla být bílá LEGO "destička" s nápisem "I ❤️ LEGO® STORE PRAGUE", ale i pokud tato destička bude dostupná, tak se možná nedostane do rukou veřejnosti, ale pouze médií, nicméně to nemůžeme potvrdit ani vyvrátit.


Druhým a téměř jistým dárkem k nákupu je set 40528 Prodejna LEGO®, u kterého se domníváme, že by mohl být jako dárek k nákupu nad částku 3 125 Kč a měl by být dostupný nejspíše od 3. listopadu do vyprodání zásob.

Prodejna LEGO®

Číslo stavebnice: 40528
Počet dílků: 402
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: GWP
Datum vydání: 1. ledna 2022


No a konečně třetím a posledním potenciálním extra dárkem k nákupu by mohl být set 6424688 LEGO Delivery Truck, který by mohl být dárkem k nákupu nad částku 1 955 Kč, avšak pouze pro VIP členy a možná ne přímo od 3. listopadu, ale až od 8. listopadu do vyprodání zásob.

LEGO Delivery Truck

Číslo stavebnice: 6424688
Počet dílků: 94
Počet minifigurek: 1
Doporučená cena: GWP
Datum vydání: 15. srpna 2022

Opět chci upozornit, že tyto dárky k nákupu (včetně uvedených částek...) nejsou potvrzené a jedná se o odhad.

Závěr

Doufáme, že Vám tento článek pomohl a upřesnil nějaké věci a určitě nám dejte vědět do komentářů jestli se chystáte vyrazit do nového LEGO Store.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.