Mystická čarodějnice již brzy jako dárek k nákupu!

Mystická čarodějnice již brzy jako dárek k nákupu!

Creator, Nové sety

Je skoro polovina října a to znamená, že se velice rychle blíží Halloween. LEGO tak v této souvislosti bude od 14. října nabízet nový set s názvem Mystická čarodějnice jako dárek k nákupu.

Tento nový LEGO Creator set bude na LEGO.com jako dárek k nákupu od 14. do 31. října 2022 nebo do vyprodání zásob a to při nákupu nad 100 € (2605 Kč).
*tato částka nemusí být přesná

Mystická čarodějnice

Číslo stavebnice: 40562
Počet dílků: 257
Počet minifigurek: -
Doporučená cena: GWP (499 Kč)
Datum vydání: 14. října

Set vyobrazuje jeden z poměrně typických designů čarodějnic, tedy zelenou kůži a tmavé barvy oblečení, kterými jsou v tomto případě především černá a fialová. Jako doplňky má u sebe čarodějnice své koště, pavouka, ropuchu, kouzelnou hůlku a dýni. Malým vroubkem na designu čarodějnice jsou záda, která jsou plochá a nijak nezakrytá, avšak velkým plusem u tohoto setu jsou 2 alternativní modely, kterými jsou čarodějnická kočka a drak.

Jak se vám líbí tento speciální halloweenský dárek k nákupu? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.