Nová LEGO Marvel vesmírná (cenová) raketa Hoopty přilétá!

Nová LEGO Marvel vesmírná (cenová) raketa Hoopty přilétá!

Marvel Super Heroes, Nové sety

LEGO představuje novou vesmírnou loď Hoopty z nadcházejícího filmu Marvels

Zatímco na Disney+ aktuálně vychází nový Marvel seriál Tajná invaze, již v listopadu se do kin podívá nový odložený Marvel MCU film s názvem Marvels. K tomutu filmu LEGO dnes odhalilo i set, kterým bude nové vesmírné plavidlo s názvem Hoopty.

Kosmická loď Hoopty je šedá s výrazným oranžovým předním sklem. Hoopty má po bocích vystřelovače a také disponuje otevíratelným kokpitem. V lodi je poměrně dost místa, takže všechny figurky bez problému umístíte dovnitř, navíc loď obsahuje různé technologické vybavení a také několik květin. Zarážejícím faktorem na této sadě je však cena, která činí 2379 Kč za 420 kostek a 3 minifigurky, což se zdá jako silný "přestřel" zvláště v porovnání například s před pár měsíci vydanou vesmírnou lodí Bowie, jež je také z letošního Marvel MCU filmu.

Hoopty

 

Číslo stavebnice:
76232
Počet dílků:
420
Počet minifigurek:
3
Doporučená cena:
2379 Kč
Datum vydání:
1. října
Více informací o stavebnici

Stavebnice přichází se třemi figurkami, kterými jsou hlavní hrdinky filmu, tedy Captain Marvel, Photon a Ms. Marvel. Navíc je zde i neobyčejná kočka Goose a dvě koťata.

Líbí se vám tento set? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.