Nové LEGO Creator 2023 sety | oficiální obrázky

Nové LEGO Creator 2023 sety | oficiální obrázky

Creator, Nové sety

LEGO Creator v lednu vydá dvě nové sady, konkrétně se bude jednat o LEGO 31133 Bílý králík a LEGO 31143 Ptačí budka. Další nové LEGO Creator sady pak vyjdou v březnu.

Jedním z nových LEGO Creator setů pro leden bude Bílý králík, který stejně jako tento rok tygr bude odpovídat znamení číského roku. Druhým novým setem je pak ptačí budka, tento set však bude částečně exkluzivní. Oba sety jsou klasické Creator sety, takže nabídnou další dva alternativní modely. Díky německému katalogu na příští půrok již také máme první obrázek nového setu 31138, který vyjde v březnu a pravděpodobně se bude jednat o částečně exkluzivní set, tento set vám představíme detailněji až spolu s dalšími březnovými Creator sety, ale na první obrázek tohoto setu se můžete podívat níže v článku.

Bílý králík

LEGO Creator 31133 je set představující 3 různá roztomilá zvířátka. První z nich je bílý králík, který je hlavním modelem setu, avšak lze ho přestavit na bílého papouška či roztomilého tuleně. Set je designově opravdu povedený a vypadá to, že by mohl být podobně oblíbený jako jeho již zmiňovaný zvířecí předchůdce z letošního roku.

 

Číslo stavebnice:
31133
Počet dílků:
258
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
459 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

{Plážový obytný vůz}

Číslo stavebnice:
31138
Počet dílků:
556
Počet minifigurek:
2
Doporučená cena:
1229 Kč
Datum vydání:
1. března
Více informací o stavebnici

Ptačí budka

LEGO Creator set Ptačí budka představuje klasickou ptačí budku, která se dá otevřít a má bidýlko i krmítko, součástí sady je také několik druhů ptáčků. Sada má i zajímavé alternativní modely, kterými jsou včelí úl včetně plástve a rostliny, na kterou mohou sedat včely a druhým alternativním modelem je lavička, na které sedí veverka a ježek. Tento set by měl být částečně exkluzivní (surprise) set a nebude tak běžně dostupný ve všech hračkářstvích.

 

Číslo stavebnice:
31143
Počet dílků:
476
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
689 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Všechny sety LEGO pro rok 2023 najdete v našem seznamu zde.

Líbí se vám nové LEGO Creator sety? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.