Nové LEGO Star Wars 2023 sety | oficiální obrázky

Nové LEGO Star Wars 2023 sety | oficiální obrázky

Star Wars, Nové sety

LEGO Star Wars přijde v lednu s menší vlnou produktů, která se bude skládat z celkem 3 setů, nicméně mezi nimi najdeme třeba i nový Bitevní balíček klonovaných vojáků z 501. legie, který by mohl zaujmout mnoho fanoušků.

V lednu LEGO konkrétně představí v LEGO Star Wars Mikrostíhačku Boby Fetta, Bitevní balíček klonovaných vojáků z 501. legie a také dlouho dobu v LEGO podobě neviděný Bombardér TIE. V průběhu roku 2023 pak LEGO Star Wars dostane spousta dalších setů, jak můžete vidět i v našem seznamu pro rok 2023 zde. Pojďme se každopádně blíže podívat na lednové sady.

Mikrostíhačka Boby Fetta

Prvním z nových setů je nová mikrostíhačka, která tentokrát představuje známou vesmírnou loď Boby Fetta, tedy Slave I. Tento set nabízí funkci otáčení křídel a obsahuje také dva vystřelovače. Stejně jako u jiných verzí této loďe i v této lze figurku Boby Fetta posadit do kokpitu dvěma různými způsoby, podle toho zda je Slave I v režimu letu či v přistávacím režimu. Minifigurka Bobby Fetta v tomto setu je samozřejmostí a to i s jeho jetpackem, nicméně u této figurky nenajdeme jeho šedý "zaměřovač" na helmě.

 

Číslo stavebnice:
75344
Počet dílků:
85
Počet minifigurek:
1
Doporučená cena:
239 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Bitevní balíček klonovaných vojáků z 501. legie

LEGO set 75280 Klonoví vojáci z 501. legie byl extrémně úspěšný a neskutečně populární, čehož si jsou v LEGO společnosti dobře vědomi a vzhledem k tomu, že LEGO 75280 se na konci roku vyřazuje, tak hned v lednu přicházi nový battle pack s klonovými vojáky z 501. legie. V tomto novém setu najdeme 4 klonové vojáky z 501. legie a jedno dělo s pružinovým vystřelovačem. Sada zřejmě nemá tak zajímavou stavbu jako jeho předchůdce, ale zase je levnější a přináší nové varianty klonů. Konkrétně zde najdeme Důstojníka 501. legie s blasterovou pistolí, klonovaného specializovaného vojáka 501. legie s blasterovou puškou a 2 vojáky těžké pěchoty 501. legie s blastery.

 

Číslo stavebnice:
75345
Počet dílků:
119
Počet minifigurek:
4
Doporučená cena:
469 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Bombardér TIE

Posledním novým Star Wars setem pro leden 2023 je vesmírná loď Impéria zvaná Bombardér TIE, který disponuje dvěma vystřelovači a samozřejmě také 4 žlutými torpédy, které lze vypustit z této lodi. V kokpitu, který je v levé části lodi, najdeme místo pro jednu figurku, která loď pilotuje. Součástí setu jsou celkem tři figurky a to Darth Vader se světelným mečem, viceadmirálka Sloane a pilot bombardéru TIE, navíc je tu i Gonk droid.

 

Číslo stavebnice:
75347
Počet dílků:
625
Počet minifigurek:
3
Doporučená cena:
1649 Kč
Datum vydání:
1. ledna
Více informací o stavebnici

Všechny sety LEGO pro rok 2023 najdete v našem seznamu zde.

Který z nových LEGO Star Wars setů se vám líbí nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.