Nový LEGO Art set 31209 Úžasný Spider-Man oficiálně odhalen!

Nový LEGO Art set 31209 Úžasný Spider-Man oficiálně odhalen!

Art, Marvel Super Heroes, Nové sety

LEGO oficiálně představuje letošní druhý LEGO Art set, na kterém je zobrazen (poskládán) jeden z nejznámějších superhrdinů, a to Úžasný Spider-Man.

Tento set představuje Spider-Mana lezoucího po své pavučině, na které je navíc několik malých černých LEGO pavouků. Pozadí obrazu pak tvoří zelené kostičky, na kterém Spider-Man zřejmě dobře vynikne. V dolním rohu je pak potištěná kostička s názvem setu, jak je u LEGO Art často zvykem.

Úžasný Spider-Man

 

Číslo stavebnice:
31209
Počet dílků:
2099
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
5099 Kč
Datum vydání:
1. srpna
Více informací o stavebnici

LEGO již od června minulého roku začalo LEGO Art sety různě ozvláštňovat tak, aby se nejednalo "pouze" o čtvercové/obdélníkové obrazy ze studů/round tiles (1x1 kulaté dílky) a takovým "ozvláštněným setem" je i nový Spider-Man, jenž je zasazen v obdélníkovém rámu, ze kterého však vystupuje právě pavoučí superhrdina, který je složen z několika vrstev kostiček a články jeho prstů dokonce přesahují rám obrazu.

 

Poslední (třetí) letošní LEGO Art set by měl vyjít v srpnu společně se Spider-Manem a oficiální obrázky očekáváme brzy!

Líbí se vám tento nový LEGO Art obraz? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.