Oznámení 4 nových LEGO Ideas setů!

Oznámení 4 nových LEGO Ideas setů!

Ideas

Tým LEGO Ideas v úterý představil výsledky dalšího výběru nových LEGO Ideas setů a poté, co se v minulých kolech vybíralo velice skromné množství projektů, tak tentokrát dostáváme oznámení rovnou 4 nových sad.

V tomto kole se vybíralo ze 39 projektů a z nich budou do skutečné LEGO sady převedeny následující 4 sady:

LEGO INSECTS

Autor: hachiroku24

LEGO INSECTS je sbírka hmyzu v LEGO podobě, konkrétně sestávající z berušky, kudlanky nábožné, včely medonosné, herkulesa a modrého motýla. Bude zajímavé, jak LEGO udělá finální set a jestli ponechá vybrané druhy hmyzu.

Více obrázků naleznete zde.

THE ORIENT EXPRESS, A LEGENDARY TRAIN

Autor: LEt.sGO

Tento model vlaku, který nese název Orient Express, jistě potěší mnoho lidí nejen z řad LEGO fanoušků. Možná si na tento vlak vzpomenete třeba díky detektivnímu románu Vražda v Orient expresu, který byl převeden též do filmové podoby.

Více obrázků naleznete zde.

TALES OF THE SPACE AGE

Autor: john_carter

Vesmírné sety vycházejí v LEGO podobě často, avšak většinou se jedná o různé vesmírné raketoplány, základny či vozidla. Tento set však představuje trojici minimalistických obrázků představujících různé vesmírné události. Uvidíme jak LEGO převede tento model do finálního setu a jestli zachová věrnost těmto motivům a velikosti, či jestli se vydá třeba spíše stylem LEGO ART setů.

Více obrázků naleznete zde.

POLAROID ONESTEP SX-70

Autor: Minibrick Productions

Polaroid OneStep SX-70 je fotoaparát, který je schopný okamžitě po stisknutí spouště fotoaparátu vytvořit fyzickou fotku, což pochopitelně nebude v LEGO podobě možné, nicméně LEGO možná zahrne již předpřipravené fotky. Každopádně by se mohlo jednat o zajímavý sběratelský model.

Více obrázků naleznete zde.

Všechny tyto sety by měli být uvolněny na trh v roce 2023 a 2024.

Jste spokojeni s výběrem nových setů nebo jste měli jiné favority? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.