Oznámeno LEGO Ideas Twilight & Botanická zahrada

Oznámeno LEGO Ideas Twilight & Botanická zahrada

Ideas

LEGO Ideas tým dnes zveřejnil výsledky dalšího výběru nových projektů, které se stanou oficiálními sadami LEGO. Nově oznámenými sety jsou dům ze ságy Twilight a botanická zahrada. Obě sady pak očekávejte na pultech obchodů až v roce 2025.

Prvním z vybraných setů je Cullenův dům ze ságy Twilight (Stmívání), ve které jde o upíry a vlkodlaky. Nicméně tento set se zdá být primárně o budově, kterou je vícepatrový dům laděný do černé barvy, zasazený do lesního prostředí (případně na okraj lesa).

Druhým z vybraných setů je botanická zahrada, se kterou již udělalo "díru do světa" LEGO Friends, nicméně tentokrát pravděpodobně dostaneme ještě větší stavbu s plnějším interiérem a novými zajímavými rostlinami.

Mimochodem LEGO Ideas tým tentokrát vybíral z neuvěřitelného počtu 71 projektů, které můžete vidět níže.

Jak jste spokojeni s výsledky nejnovějšího výběru? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.