Spouštíme slovenskou verzi Briky + soutěž

Spouštíme slovenskou verzi Briky + soutěž

Web

Na Briky přichází jeden z největších updatů vůbec, a to spuštění slovenské verze této stránky.

Co je nového?

Se slovenskou verzí Briky přichází hned několik novinek! Tou první je samozřejmě rozhraní Briky, které nyní najdete kompletně ve slovenštině. U LEGO setů v databázi můžete aktuálně najít slovenské oficiální názvy i ceny (u nejnovějších stavebnic, u starších setů budeme informace postupně doplňovat). Slovenská verze Briky také poskytuje srovnání cen u slovenských obchodů (zatím je jich málo, ale v průběhu roku 2024 budou postupně přibývat) a najdete zde i slovenskou variantu stránky Slevy & Akce. Jediné, co zůstává pro sk verzi v češtině jsou články, které alespoň zatím nebudou automaticky překládané (to vám však případně nebrání použít překladač, ačkoliv doufám, že to není třeba).

 

Jak se dostat na slovenskou stránku Briky?

Od dnešního dne funguje web Briky na dvou doménách, první je klasicky briky.cz (české rozhraní) a druhá nová je briky.sk (slovenské rozhraní).


Soutěž

V rámci spuštění tohoto updatu jsme si pro vás přichystali i soutěž o Premium STANDARD na Briky na měsíc zdarma. Soutěž trvá od 18.12.2023 do 22.12.2023 a budeme vybírat celkem 3 výherce. Pro zapojení do soutěže nám stačí sem do komentářů napsat, který z nových LEGO setů pro rok 2024* vás zaujal nejvíce a proč.

*Seznam LEGO setů pro rok 2024 můžete najít zde.

Aktualizace (23.12.): Právě jsme vylosovali výherce naší soutěže, kterými se stávají uživatelé: Futuristic, jayor a bl0ndwave. Všem výhercům gratulujeme.


Doufáme, že se vám slovenská verze Briky líbí a budeme rádi, když nám do komentářů k soutěžním příspěvkům napíšete i zpětnou vazbu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 10 komentářů
bl0ndwave
bl0ndwave
Stoprocentně 42639 Andrea a její moderní dům. Jsem fanynkou LEGO Friends už od jejich vydání v roce 2012, takže jsem s nimi vyrůstala. V roce, kdy 5 Friends odešlo na vysokou, jsem zrovna šla také, takže o to emotivnější to pro mě bylo. A vidět všech 5 kamarádek v jednom setu, když už jsem dospělá a ony taky, mi přináší hodně sentimentálních pocitů. Navíc architektura tohoto setu je moderní a unikátní, nic takového ve Friends nikdy předtím nebylo. Nazvala bych to pravým výročním setem pro 10 let Friends :)
1 odpoveď na komentář od bl0ndwave
MrFiliper
MrFiliper
Gratuluji! Vyhráváte předplatné STANDARD na měsíc zdarma. Předplatné je aktivní odedneška.
LudekRuzicka
LudekRuzicka
Za mě, čekám na novinky u Technic a Harry Potter, pravidelně sbírám nové nerozbalene krabice do sbírky a moc se mi líbí očekávané: LEGO 76428 Hagridova bouda: Neočekávaná návštěva Luděk
zida8
zida8
10327 Duna: Atreides Royal Ornithophe - mám rád ten příběh a doufám, že lego bude v tomhle tématu pokračovat
Futuristic
Futuristic
Dune set. Film byl super a těším se na pokračování.
1 odpoveď na komentář od Futuristic
MrFiliper
MrFiliper
Gratuluji! Vyhráváte předplatné STANDARD na měsíc zdarma. Předplatné je aktivní odedneška.
jayor
jayor
ako velkeho fanusika drakov jednoznacne 80112
1 odpoveď na komentář od jayor
MrFiliper
MrFiliper
Gratuluji! Vyhráváte předplatné STANDARD na měsíc zdarma. Předplatné je aktivní odedneška.
tf
tf
Retro M:tron postavička, Ice Planet taky. Kéž by někdy vyšlo něco pro Aquazonu. A pak technic sety, hlavně ty tři vesmírné.. :)
chicken9x04
chicken9x04
Sice jeste nejsou k dispozici zadne fotky, ale ja se zatim na 2024 tesim nejvic na radu Icons. Stredoveke namesti (10332) a samozrejme pevnost Barad Dur z Pana prstenu (10333). To budou podle me nejlepsi sety celeho roku 2024