Veselé Vánoce přejí Briky

Veselé Vánoce přejí Briky

Různé, Vánoce

Vánoční den je opět tu a my vám chceme popřát šťastné a veselé Vánoce a klidné prožití svátků. 🎄

Stejně jako minulý rok vám také přejeme ať se pod stromečkem objeví i nějaká ta krabice, která vydává při zahrkání povědomí zvuk.

Pokud doma posloucháte vánoční písničky, tak mezi ně můžete zkusit zařadit i pár let starý oficiální vánoční Ninjago song. A pokud vaše děti mají rády Ninjago a "nové" LEGO DREAMZzz, tak jistě ocení nedávno vydaný 22 minutový speciál, který je crossoverem těchto seriálů - v češtině se zatím neobjevil na YT ani na žádné streamovací službě, ale najdete ho na stránkách LEGO.

Do komentářů nám můžete napsat třeba jestli dodržujete nějaké vánoční tradice, či jakou jste měli nadílku, pokud tento článek čtete až po rozbalení dárků.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.