Známe další LEGO Ideas set!

Známe další LEGO Ideas set!

Ideas

Poté, co jste mohli v květnu hlasovat pro jeden ze tří modelů LEGO Ideas, konkrétně vikingskou vesnici, mořský život a mini-golf, LEGO konečně včera zveřejnilo výsledky této ankety. Těšit se tak můžeme na vikingskou vesnici, která s přehledem vyhrála se svými 16 317 hlasy. Mini-golf získal 11 575 hlasů a mořský život pak 6 732 hlasů.

Stará témata LEGO se v poslední době těší veliké oblibě a není tak úplně překvapení, že v této anketě zvítězila právě vikingská vesnice. Navíc poté, co minulé kolo výběru LEGO Ideas vyhrál Hocus Pocus, jehož výběr obecně nesklidil u fanoušků moc nadšení, je toto pro mnohé důvod k radosti. V tomto konkrétním případě dokonce LEGO Ideas představuje poprvé spolupráci s americkým obchodem Target. Finální set tohoto modelu by tedy měl být v USA dostupný exkluzivně v Target a LEGO store/shop, avšak ve zbytku světa by měla být dostupnost podobná jako u jiných LEGO Ideas setů, jak již dříve uvedlo LEGO.

Q: What does the partnership with Target mean? Will it be available in the rest of the world too?
A: The set will have almost the same availability as regular LEGO Ideas sets – with the exception of in the United States, where it will be exclusively available through Target in addition to LEGO Brand Retail stores and the LEGO online shop.

Níže se můžete podívat na pár obrázků vikingské vesnice od fan designera modelu BrickHammer, které ovšem nepředstavují finální model. Výsledný produkt se pravděpodobně dostane na trh koncem příštího roku.

LEGO Ideas včera také spustilo novou soutěž na jejímž konci by se měl stát jeden model novým LEGO Ideas setem.

Brzy také čekáme oficiální představení nového LEGO Ideas setu maják, o kterém samozřejmě také můžete očekávat článek.

Těšíte se na LEGO vikingskou vesnici? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.