Minifigurky Bandmates
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Inspirujte děti stavebnicí Minifigurky Bandmates (43108) a aplikací LEGO® VIDIYO™ k tomu, aby se staly režiséry, producenty a hvězdami vzrušujících hudebních videí. Čeká na ně 12 sběratelských postav inspirovaných různými hudebními žánry. Druhá série...

Téma Vidiyo
Rok vydání 2021
od 7 let
Doporučená cena 83 Kč

Inspirujte děti stavebnicí Minifigurky Bandmates (43108) a aplikací LEGO® VIDIYO™ k tomu, aby se staly režiséry, producenty a hvězdami vzrušujících hudebních videí. Čeká na ně 12 sběratelských postav inspirovaných různými hudebními žánry. Druhá série zábavných minifigurek obsahuje tanečníky, DJ, zpěváky, kytaristy a mnohem víc. Hra může začít, jakmile děti vdechnou své postavě život pomocí aplikace na vytváření videí.

Odemkněte vzrušující efekty pomocí BeatBitů
Každá postava Bandmatea má jedinečnou osobnost a nabízí 3 BeatBity. Pokud BeatBity naskenujete v aplikaci, můžete odemknout speciální efekty, zvuky a další prvky, které dětem pomohou při režírování hudebního videa. Jelikož výběr písní průběžně aktualizujeme, mohou se malí tvůrci pokaždé těšit na nový hudební zážitek.

Sdílejte hudební videa bezpečně online
Součástí aplikace LEGO VIDIYO je řada funkcí, které zajišťují bezpečné online prostředí pro děti. Avatary a uživatelská jména generovaná přímo v aplikaci udržují členykomunity v anonymitě. Všechna nahraná videa a komentáře vyžadují schválení moderátorů a informační panel pro rodiče dává dospělým kontrolu nad tím, jaký obsah jejich děti mohou sdílet a zobrazovat.

  • Uveďte děti do hudební komunity a umožněte jim stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních zábavných videoklipů s druhou sérií stavebnice Minifigurky Bandmates (43108) od LEGO® VIDIYO™ a aplikací VIDIYO.
  • Stáhněte si bezplatnou aplikaci LEGO® VIDIYO™, která vám umožní naskenovat minifigurku a BeatBity se speciálními efekty. Děti budou nadšené, až uvidí, jak jejich postava ožije v hudebním videu, které samy zrežírovaly, vydaly a účinkovaly v něm.
  • Každá postava Bandmatea má 3 BeatBity, které lze naskenovat pomocí aplikace a odemknout jimi speciální efekty – ať už zvukové, nebo týkající se změn kostýmů. Děti mohou posbírat celkem 92 BeatBitů.
  • Minifigurky LEGO® VIDIYO™ Bandmates otevírají bránu do světa kreativního hraní v prostředí individualizované aplikace. Jedná se o zábavný vánoční dárek pro kluky a holky od 7 let se zájmem o hudbu a tanec.
  • Aplikace LEGO® VIDIYO™ nabízí řadu bezpečnostních funkcí, včetně informačního panelu pro rodiče, anonymních uživatelských jmena moderovaných komentářů.
  • Každá tajemná krabička obsahuje minifigurku z 2. série Bandmates, 2 náhodné dílky BeatBitů, 1 speciální BeatBit, 1 doplněk, podium z kostek s plochou pro 3 BeatBity, návod a sběratelský letáček.
  • Aplikace LEGO® VIDIYO™ je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontroluj kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváš, zeptej se rodičů nebo zákonných zástupců.
  • Stavebnice LEGO® VIDIYO™ poskytují dětem prostor stát se režiséry, producenty a hvězdami a vytvářet a sdílet vlastní hudební videa.
  • Již od roku 1958 splňují kostky LEGO® Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují vysoké globální bezpečnostní standardy.
Žádný e-shop aktuálně nenabízí tuto stavebnici
Tuto stavebnici momentálně nenabízí žádný e-shop.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Aktuálně jsme nenašli žádné nabídky z bazarů
Nenašli jsme žádný aktivní inzerát na bazarech.
Můžeš si vytvořit hlídacího psa, aby ti neunikla žádná nová nabídka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
U této stavebnice bohužel zatím nemáme zaznamenané jednotlivé minifigurky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!