Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Sandyho bojový robot
Přidat na seznam přání
Přidat do sbírky

Se stavebnicí Sandyho bojový robot od LEGO® Monkie Kid™ (80025) se mladí stavitelé stanou hrdiny bránícími město před armádou Spider Queen. Sestavitelný robot je vybaven kokpitem pro velkou figurku Sandyho, výklopnými raketovými motory, robotickou pě...

Téma Monkie Kid
Rok vydání 2021
od 8 let
Doporučená cena 1 149 Kč

Stavebnice obsahuje 3 minifigurky

Zobrazit vše

Zakoupit stavebnici od 1 800 Kč

Zobrazit vše

Se stavebnicí Sandyho bojový robot od LEGO® Monkie Kid™ (80025) se mladí stavitelé stanou hrdiny bránícími město před armádou Spider Queen. Sestavitelný robot je vybaven kokpitem pro velkou figurku Sandyho, výklopnými raketovými motory, robotickou pěstí, rotující holí a DJským pultem pro kočku Mo. V této vysoce kvalitní sadě na vás čekají také ozbrojené minifigurky Syntaxe a Huntsmana, a navíc Syntaxův robot, který střílí „jedovaté“ rakety a má pilu a kopí. Děti si užijí bezpočet hodin napínavé akce!

Zábavné modely
Podrobný návod a oddělené sáčky LEGO kostek umožní i začátečníkům vychutnat si parádní stavitelský zážitek. Děti také mohou použít bezplatnou aplikaci s LEGO návody na stavění, která jim umožní uložit si postup a vrátit se ke stavění kdykoli později.

Zábava a vzdělání
Hračky LEGO Monkie Kid jsou inspirované čínskou kulturou a zcela novým vzrušujícím způsobem převypravují příběhy o Opičím králi ze slavného románu Putování na západ. Jedná se o skvělý dárek pro kreativní děti, který v nich pomůže pěstovat houževnatost a optimismus.
  • Se stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80025) si děti mohou přehrávat hrdinské mise s cílem porazit armádu Spider Queen. Mohou se těšit na Sandyho robota, Syntaxova robota a spoustu dalšího.
  • Tato vysoce kvalitní stavebnice obsahuje velkou figurku Sandyho, figurku kočky Mo a 2 minifigurky: Syntaxe a Huntsmana s vystřelovačem pily a hákem.
  • Polohovatelný robot našeho hrdiny je vybaven kokpitem pro velkou figurku Sandyho, výklopnými raketovými motory, robotickou pěstí, rotující holí a DJským pultem pro kočku Mo.
  • Polohovatelný robot Syntaxe je vyzbrojen vystřelovačem raket, pilou a kopím. Sada dále obsahuje dílek bedny s „jedovatými“ náboji pro ještě více herních možností.
  • Tato LEGO® hračka z 520 dílků skvěle poslouží jako narozeninový či vánoční dárek nebo překvapení k jakékoli jiné příležitosti pro kreativní děti od 8 let, které milují tvůrčí hraní.
  • Robot měří přes 18 cm na výšku, 12 cm na délku a 19 cm na šířku. Až si s ním děti dohrají, mohou ho vystavit spolu s robotem Syntaxe u sebe v pokoji.
  • I začátečníci zvládnou tyto LEGO® modely hravě sestavit s pomocí podrobného návodu, který najdou v krabici, nebo digitálního průvodce Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění.
  • Stavebnice LEGO® Monkie Kid™ moderním způsobem vypráví čínskou legendu o Opičím králi a pomáhají v dětech zábavným způsobem rozvíjet představivost, statečnost a houževnatost.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky přísné oborové standardy, takže jsou kompatibilní a umožňují konzistentní spojování.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.
1 e-shop nabízí tuto stavebnici
ruzovka.cz
skladem
1 999 Kč
Našli jsme 1 nabídku z bazarů
sbazar.cz
1 800 Kč
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopech
Vývoj ceny na bazarech
Jak funguje ovládání?
  • pravým tlačítkem myši (držením) se pohybujete v prostoru
  • levým tlačítkem myši (držením) provádíte rotaci
  • držením kolečka na myši provádíte přiblížení/oddálení
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!