EshopOrlová spouští svůj nový e-shop

EshopOrlová spouští svůj nový e-shop

Web

Jsou to přesně 2 roky od spuštění Briky. Jsem moc rád, že se na projektu podílíte i vy, zároveň ho intenzivně používáte ke svým potřebám a společně tvoříme něco neskutečného. Za to vám všem patří velký dík. Dnes bych se s vámi podělil o novinku, na které jsem pracoval poslední rok. Jedná se o novou e-shopovou platformu Briky, se kterou se brzy setkáte a poznáte všechny její výhody a novinky, které se chystají. 

Není skvělé, že si budete moci objednat nejen stavebnice, ale i jednotlivé dílky a minifigurky? Za nás je to pecka. Rádi společně posouváme Briky vpřed a pevně věříme, že tohle je další krok správným směrem, aby vám Briky nabídlo co nejvíce možností. 

EshopOrlova spouští e-shop na platformě Briky

EshopOrlovou jistě mnozí z vás znáte, a ty kteří ještě neznají, jistě brzy poznají. Společně s EshopOrlová totiž spouštíme první e-shop na platformě Briky a brzy si tak přes Briky budete moci najít nejen nejlepší nabídky na stavebnice, ale také minifigurky, dílky, návody a další produkty, které EshopOrlová nabízí.

Za vývojem platformy je přes rok práce, ale ta zdaleka nekončí. V následujících dnech a týdnech začneme uvolňovat další novinky a výhody spuštění e-shopu a nové platformy Briky. Pokud tak hledáte ztracené dílky pro vaše stavebnice, nebo si rádi stavíte svoje vlastní MOC, velice brzy vám k tomu Briky dodá vše potřebné, abyste jednotlivé dílky jednoduše našli na Briky.

Sleva 15% na celou objednávku

Jelikož jsou Vánoce za dveřmi a i my vám chceme něco darovat  a otevření nového e-shopu oslavit, připravili jsme si pro vás s EshopOrlova slevu 15 % na celou objednávku po zadání slevového kódu VANOCE v košíku. Slevový kód je platný až do konce roku 2023. A pokud se mezi vámi najdou tací, kteří by rádi svým blízkým udělali radost, EshopOrlova nabízí i dárkové poukazy, o které se právě hraje ve vánočí soutěži na Briky. Sledujte nás Instagram a Facebook a zapojte se také!

I když se jedná o projekt, na kterém se pracovalo opravdu dlouho, budeme velmi rádi za vaši zpětnou vazbu, jak se vám nový e-shop líbí. Stejně jako to máme nastavené od začátku, jsme otevřeni nápadům na zlepšení a různým vychytávkám, které byste i vy rádi na e-shopu viděli. 


Dejte nám vědět, jak se vám nový e-shop líbí! 

Líbí se mi

Autor

Filip Šandera
Filip Šandera
Jako malý kluk jsem měl LEGO stavebnice velmi rád, stejně jako každé malé dítě. V období puberty ho sice proložily další aktivity, ale na LEGO se přeci zapomenout nedá. Dnes je ze mě nejen vášnivý nadšenec, ale i AFOL, který LEGO miluje a zajímá se o čerstvé novinky. Nedám osobně dopustit na kategorie LEGO City, Creator Expert a na skvělé nápady z řad Ideas. Buduje tento nabitý portál se mnou, uvidíte sami, co dokážou milovníci LEGO stavebnic společně!
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.