LEGO časopisy | září 2022

LEGO časopisy | září 2022

City, Friends, Minecraft, Ninjago, Marvel Super Heroes, Časopisy

Je poslední den v srpnu a to znamená, že je ideální čas se podívat na LEGO časopisy, které vyjdou v Česku toto září. Stejné časopisy vyjdou i na Slovensku, ale tam se dostanou pravděpodobně o pár měsíců déle.

Ještě, než se podíváme na čísla, která vyjdou následující měsíc, tak je dobré zmínit, že LEGO časopisy se bohužel začali zdražovat, a to již v průběhu srpna. Nová cena většiny časopisů je tak 120 Kč (5 €). Více k LEGO časopisům se můžete dočíst v našem dřívějším článku zde. Nicméně LEGO časopisům plánuji věnovat ještě jeden speciální článek.

LEGO CITY - 5.9.

V LEGO CITY časopise se tentokrát objeví sklápěč a stavební dělník.

LEGO FRIENDS - 5.9.

V LEGO FRIENDS časopise pak dostaneme vozík s ovocem. (Datum vydání bylo jinak uvedené na konci minulého časopisu a jinak u rozesílání předplatného, takže je možné, že tento časopis už jste někde zahlédli i před 5.9.2022)

LEGO NINJAGO LEGACY - 8.9.

V NINJAGO LEGACY časopise najdeme jako obvykle dvě figurky. V září se bude jednat o figurku Jaye a figurku nindroida.

LEGO MINECRAFT - 19.9.

I v LEGO MINECRAFT časopise budou dvě figurky, a to konkrétně Steve a utopenec, navíc bude v tomto čísle, dokonce i sestavitelný člun.

LEGO AVENGERS – 26.9.

V LEGO MARVEL AVENGERS bude obávaný Thanos se svým dvojitým mečem a legendární rukavicí nekonečna.

LEGO EXPLORER - 30.9.

V posledním LEGO časopise pro září pak bude sestavitelný robot.

Děkuji paní Bárové za poskytnuté materiály pro tento článek a také děkuji NinjaCraftCZ za poskytnutí fotografie nového NINJAGO LEGACY časopisu.

Těšíte se na některý z časopisů? Můžete nám dát vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 2 komentáře
Method78
Method78
Zdravím ještě bych dal lego star wars časopis
1 odpoveď na komentář od Method78
Mystery
Mystery
Dobrý den, v září žádný lego star wars časopis nevychází. Nejbližší nový lego star wars časopis vyjde 6.10. a příbalem bude Mandalorian Warrior https://www.briky.cz/lego/912286/zobrazit . V aktuálním čísle star wars časopisu je pak příbalem Darth Maul https://www.briky.cz/lego/912285/zobrazit .