LEGO časopisy | září & říjen 2023

LEGO časopisy | září & říjen 2023

City, Minecraft, Star Wars, Jurassic World, Ninjago, Marvel Super Heroes, DC Super Heroes, Časopisy, Explorer, DREAMZzz

Aktualizace (11.10): Již víme, že v říjnovém a pro tento rok posledním LEGO City časopise bude jako příbal dělník s "buldozerem". Navíc nyní mohu potvrdit, že LEGO Ninjago Legacy časopis bude pokračovat i příští rok.


Aktualizace (27.9): Dnes vychází nový LEGO Komiks, kterým bude opět Ninjago (Marvel komiks tedy bude zřejmě v listopadu). Obrázek komiksu byl doplněn do článku.


Aktualizace (21.9): Dnes v Česku na trh přichází zcela nový LEGO Dreamzzz časopis s příbalem Matea a Z-Fleka, mimochodem to vypadá, že v Česku má časopis světovou premiéru (podle oficiálního data vydání - v Německu je totiž již k dostání, ačkoliv tam oficiálně vychází až zítra). Navíc již víme, že příbalem říjnového čísla LEGO Ninjago časopisu bude Lord Garmadon v Oni podobě. Doplněné obrázky najdete níže.


Aktualizace (13.9): Máme pro vás dvě novinky ze světa LEGO časopisů! Tou první je, že LEGO Explorer časopis tu nakonec skončí až v prosinci namísto dříve předpokládaného listopadu, to znamená, že v Česku vyjde jak číslo s kladivounem, tak číslo s vikingskou lodí. Druhou novinkou je to, že střípky informací naznačují konec LEGO Ninjago Legacy časopisu, a to v prosinci letošního roku, tato informace však není potvrzena.


Původní článek: Na podzim vyjde jako vždy několik LEGO časopisů, které to budou vám prozradíme v tomto článku.

V září a v říjnu vyjde opět mnoho čísel LEGO časopisů, avšak úplnou novinkou bude LEGO Dreamzzz časopis, o kterém jsem se zmiňoval již v minulém článku a který vyjde někdy na přelomu září a října, a to s příbalem Matea a Z-Fleka, což jsou jedny z hlavních postav nového Dreamzzz seriálu. Kromě toho by se nejspíše mělo objevit i první číslo LEGO Marvel komiksu, ale nemohu to zatím zaručit. Níže v článku najdete jako vždy soupis příbalů k časopisům, které vyjdou v září a v říjnu. Mimochodem po dlouhé době vyjde i LEGO Batman časopis, kterým třeba můžete dětem alespoň trochu zpříjemnit první den školy.

LEGO BATMAN - 4.9.

V posledním letošním čísle LEGO Batman časopisu najdete sestavitelné ikonické vozidlo Tumbler.

LEGO NINJAGO - 20.9.

V Ninjago časopise na vás čeká Zlatý Zane ze sezóny Crystalized.

LEGO DREAMZZZ - 21.9.

Příbalem prvního LEGO Dreamzzz časopisu bude Mateo a robot Z-Flek.

LEGO NINJAGO KOMIKS - 27.9.

V září přichází také nový Ninjago komiks, opět s různými příbaly ze starších čísel LEGO Ninjago časopisů.

Zdroj: mediaprintkapa.cz

LEGO EXPLORER - 3.10.

Nové číslo LEGO Explorer časopisu vás vezme do vesmíru s příbalem vesmírné lodě.

LEGO JURASSIC WORLD - 5.10.

V Jurassic World časopise se objeví znovu raptor, tenokrát však se stavbou inkubátoru.

LEGO STAR WARS - 9.10.

V novém Star Wars čísle bude tentokrát ministavba AT-TE.

LEGO MARVEL AVENGERS - 9.10.

V Marvel časopise se můžete těšit na Groota ze Strážců Galaxie.

LEGO MINECRAFT - 11.10.

Příbalem nového Minecraft čísla bude pavoučí jezdec.

LEGO CITY - 12.10.

LEGO NINJAGO LEGACY - 18.10.

LEGO Ninjago Legacy přijde s Jayem a Kostěným lovcem.

LEGO NINJAGO - 26.10.

Příbalem říjnového čísla Ninjago časopisu (mimochodem poslední číslo k sezóně Crystalized) bude Garmadon v Oni podobě, který se v této variantě objevil pouze v jediném setu.

Na které z podzimních čísel LEGO časopisů se těšíte nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.


Často kladené dotazy k LEGO časopisům

1. Kde mohu koupit LEGO časopis ?

LEGO časopisy můžete koupit buď online na send.cz, ale i v jiných online obchodech nebo můžete časopisy zakoupit v trafice a u vybraných prodejců potravin.

2. Kolik stojí LEGO časopisy?

Aktuálně LEGO časopisy stojí 119,90 Kč až 159,90 Kč (4,99 € - 6,99 €) v závislosti na druhu časopisu.

3. Kolik je aktuálně na trhu témat LEGO časopisů?

V této době je na trhu v Česku celkem 12 různých témat LEGO časopisů a LEGO Komiks. Aktuálními tématy jsou LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Batman, LEGO Duplo, LEGO Marvel Spider-Man, LEGO Marvel Avengers, LEGO Minecraft, LEGO DREAMZzz, LEGO City, LEGO Jurassic World, LEGO Star Wars a také LEGO Explorer.

4. Pro koho je časopis určen?

Obsah časopisů je určen především pro děti přibližně od 6 do 12 let. Pro předškolní děti je určen LEGO Duplo časopis a pro starší děti a dospělé je určen především časopis LEGO Explorer.

5. Co je příbalem časopisů?

Příbalem časopisu je vždy figurka/y nebo mini stavba, případně oboje. K vybraným časopisům jsou také sběratelské kartičky.

6. Co obsahuje LEGO časopis?

Časopis obvykle obsahuje 36 stran na nichž najdete několikastránkový komiks, často oboustranný plakát, různé aktivity (jako hledání rozdílů, křížovky, bludiště…), občas představení oficiálních LEGO produktů, často také několik zajímavostí k postavám ze seriálu/filmu (pokud se jedná o téma, které má seriál/film), náhled dalšího čísla časopisu a většinou i něco na vystřihnutí (např. pexeso, tematická cedulka na kliku…). Explorer má zaměřený obsah více na fakta, zajímavosti a jiné věci. LEGO Komiks obsahuje 36 stran převážně komiksu.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.