LEGO Icons Concorde a LEGO Ideas Sbírka hmyzu již brzy v prodeji!

LEGO Icons Concorde a LEGO Ideas Sbírka hmyzu již brzy v prodeji!

Ideas, Icons, Nové sety

LEGO v září vydá kromě Gringottovy kouzelnické banky také další dva exkluzivní sety pro sběratele a to LEGO 10318 Concorde pod značkou Icons a také LEGO 21342 Sbírka hmyzu vycházející z řady Ideas.

Jako první tu tedy máme majestátní LEGO Icons 10318 Concorde, který se pyšní délkou přes 1 metr a detailně zachycuje design své skutečné předlohy. Podstatnou funkcí modelu je samozřejmě ikonický sklopný "čumák" tohoto dopravního letadla a set přichází také s vysouvacím podvozkem. Část trupu letadla lze navíc odejmout a odkrýt tak interiér prostoru pro pasažéry. K setu je zahrnut i podstavec, který umožní působivější vystavení modelu. Sada bude dostupná od 4. září pro VIP členy na LEGO.com a v LEGO Store, pro všechny pak bude set vydán 7. září.

Concorde

 

Číslo stavebnice:
10318
Počet dílků:
2083
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
5099 Kč
Datum vydání:
4. září
Více informací o stavebnici

Jako další vám chceme krátce představit i set LEGO 21342 Sbírka hmyzu, který je založen na fanouškovském modelu LEGO INSECTS od uživatele hachiroku24. Sada zahrnuje modrého motýla morpho, kudlanku čínskou (v technic verzi ji mimochodem používá jako svou profilovou fotku již dlouhá léta český LEGO designér Milan Reindl) a nechybí ani brouk herkules. LEGO však nezapomnělo zahrnout v menší verzi i včelu a berušku z původního návrhu. Každý ze tří větších modelů hmyzu přichází s vlastním podstavcem a kouskem přírody ze svého připrozeného prostředí. Stejně jako Concorde i tento set bude dostupný od 4. září pro VIP členy na LEGO.com a v LEGO Store, pro všechny ostatní pak bude set vydán 7. září.

Sbírka hmyzu

 

Číslo stavebnice:
21342
Počet dílků:
1111
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
1999 Kč
Datum vydání:
4. září
Více informací o stavebnici

Který z těchto setů vás více zaujal? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.